|
307 direksiyon sökme? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2015 Saat 16:15 |
bence hocam önce kutup başını sök sonra hava yastığının soketini sök
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende kaplama aldım birazdan gidip dikecem bakalım nasıl olacak. daha önceki aracıma yapmıştım gayet güzel olmuştu.
|
|
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yaptım da sadece simit kısmını yapmıştım. Göbek bağlantılarını yapmadım. Neyse kalsın o zaman şimdilik. Eyvallah kardeş sağolasın |
|
BLACK LION
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
|
byderebey kendin sökmeni tavsiye etmem airbag var orda riskli iş. patadana açılır filan illa uğraşcam diyosan burda dayının biri baya bir kurcalıyor (onun da zorlandığı kesin.) yardımcı olursa izle. http://www.youtube.com/watch?v=EfIhozmAcls
hemşehrim bence direksiyoncuya git o söksün. Düzenleyen SpEEdy - 08 Şubat 2015 Saat 07:07 |
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
direksiyonun arkasında delikler var. oradan yaylara bastırın çıkar. yalnız kabloları sökerken dikkat edin. o kablolar çok hassas. bence hiç dokunmayın. zaten yapmamışmıydınız kaplama.
|
|
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
arkadaşlar aracımın direksiyonuna orjinal deri kaplama yapacam.. bu airbag sökmesi nasıl yanlardaki yayları bastırarakmı çıkacak.. bi sıkıntı yaratır mı.. yardımlarınızı bekliyorum..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |