|
yakıt tüketimi?1,4 benzinli 207 |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | ||||
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2016 Saat 00:05 |
|||
ya filtreyi yanlış takmışlrdır ya da bujiler farklıdır. alelade bir yerde mi yaptırdınız bakımı? kendimden biliyorum sahte bosch bujiler yakıtı inanılmaz artırıyor ve de çekişi bariz düşürüyor.
|
||||
oscelik
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2015 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Merhaba Arkadaşlar,
Aynı sorun bende de var. Aracım 207 1.4 benzinli. Bakımdan sonra çok yakmaya başladı. Bakım öncesi ful depo ile 570 - 600 km arası giderken bakım sonrası 470 km ye düştü. Sebebi nedir? Bilen var mı acaba? yada bu konu hakkında önerebileceğiniz bir usta varmıdır İstanbul anadolu tarafında?
|
||||
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Pırıl Pırıl oldu desene abla :) , bide ben temizlesem iyi olur |
||||
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
SEZGIN72
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Benzin aldığınız yerde de sıkıntı olabilir. Benzin aldığınız yeri değiştirin bir gözlem yapın bakalım ne olacak...
Şehir içinde yoğun trafikte 0,40-0,45 Krş. normal ama sizinki biraz fazla gibi... Kolay Gelsin.
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Elimde kova bez attim.kendimi sokaga emre firuZenin koltuklarini sildim yarinda ic dıs yikama :)gardaş
|
||||
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
:) |
||||
|
||||
monalos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
abla LPG taktırma :) , en iyisi benzin bak 30 Kuruş yakıyor :)
Düzenleyen monalos - 22 Ocak 2015 Saat 01:19 |
||||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
İnat ettimmmm lennn :) lpg taktirmicemmm
Zamanla o bana ben ona alisacagim dusecek yakiti alisma evrelerimiz |
||||
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
arabanla gitme çok yakıyor :)
|
||||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|||
:)) hayır navigasyon değil aracın ön konsolundaki bilgi ekranı silecek kolunun ucundaki düğmeye basarak kontrol ediliyor |
||||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Dehsetilyo yol bilgisayari drdigin sey navigasyon ise hayir yokkk :)
|
||||
KIZILASLAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|||
eşinizin ehliyetinin olmaması sizinle beraber tamirciye gitmesine engel değildir bence
|
||||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Ayyy ne sacma geliyordur size :) :) |
||||
KIZILASLAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|||
sizin araçta yol bilgisayarı yokmu ki. bence olması lazım ?
|
||||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Maliyeti nedir bilmiyorum bu yuzden geri duruyorum |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Normaldir ya senin sanayi ile ne işin olur. Bakımlarını yapmaya kendin mi götüreceksin biri mi götürecek bayan görürlerse nasıl olsa anamaz deyip gereksiz paranı alabilirler. Adamın dinine imanına kalmış yani işin :)
|
||||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||||
KIZILASLAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|||
bende bu forumdan çok şey öğrendim mesela aracımda yol bilgisayarı yoktu sonradan basit bi işlemle takılacağını burdan öğrendim ve una benzer birçok şey daha
|
||||
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |