|
307 Ön kapıya 2 bass hoparlör yerleştirme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ertuna
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2017 Saat 23:12 |
fotoğrafları başka bir siteden yüklerseniz daha iyi olur sanırım photobucket e yüklenenler bir süre sonra görünmüyo
|
|
eyup ozturk
1. Vites 13 - Aralık - 1976 Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eyup ozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
fotoğraflar görünmüyor
|
|
niniv
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2013 Konum: antakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kapılara yük bindiği için özellikle sağlam yerleştirmeye çalıştım.
kapı plastiği ile kapı sacı arasında boşluk brakmamaya çalıştım sonuç gayet güzel oldu
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bencede sonuç güzel belli emekte var ancak kapılara fazla yüklenmişsiniz...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel olmuş zevk meselesi tabi ama ben o kapı yüzlerini kesmek olmamışş
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
niniv
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2013 Konum: antakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bitmiş halinin fotoğraflerını bulamadım...
|
|
niniv
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
herkese merhabalar 2003 model pejo 307 min ön kapılarına yapmış olduğum bir çalışmayı sizlerle paylaşmak istedim bu siteden öğrendiğim ve deneyimlediğim bir kaç şeyin yardımıyla sade ve şık bir çalışma oldu (bence) hoparlörleri özellikle küçük aldım ikisinin çapı 16.5 cm yani orjinal hoparlör boyunda
umarım yararlı olur 307 nin pakı kartonlarını sökerek işe başlıyoruz pejonun ön kapıları buna gerçekten müsait not. bu uygulamayı yaparken eskisinden daha iyi sonuç oldığımı belirtmeliyim ama sorun hoparlörün tam verim almak için kapı köşelerini iyice sıkıştırın yoksa ses verdiğinizde kapılar titrer ve rahatsız edebilir çünku bass lar çok titrer ve sıkı sabitlenmesi şarttır. titremeyi önlemek için kapı cebine delik açıyorum kapı iç cebine yerleştirme sabitleme kabloları bağlama bitmeye yakın :D
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |