![]() |
|
soguklardan motorum gitti :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2015 Saat 12:06 |
|
Aynen petrollerde bile aziyor, arabanizda antifiriz var mi diye :) |
||
Loading...
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok geçmiş olsun....
|
||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
||
![]() |
||
Barbar_35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
|
sahibinden de bi ilan var izmirde 106 tıpa atmamış, gömlekler çatlamış :) benimde tıpalarda problem yoktu şükür
|
||
Loading...
|
||
![]() |
||
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
valla arkadaşlar benimde dondu bi triger kayışı ile işi bitirdim devirdaim donunca dönmüyor kayışın dişleri sıyrılıyor ama aracın siboplarına bişey olmama nedeni kayışı aşırı gerdin bırakmam kış aylarında biraz gererim dişler kopsada araç çalışır ve zarar vermez tecrübe bu işte 30 tl kayış 50 tl kalorifer peteği motor radyatörümde zaten üstte bi su kaçağı vardı onuda değiştirdim pejo yerine reno taktım onuda bilerek araç kendini daha çabuk soğutsun diye bu arada bazı arkadaşlar donunca blok çatlar patlar iyiki çatlamamış yazanlar var pejolar tofaş gibidir arkadaşlar donduğunda tıpalarını atar hemen -21 derecede kaldı tıpalar attı bişey olmuyor yanii
|
||
change
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
|
:) aynen gecmis olsun hocam valla 20 lira 1000 lira oldu.
|
||
Loading...
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
HER İKİNİZEDE ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ASLANLARIMIZI KAZADAN BELADAN KORUSUN...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
Eric Cartman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eric Cartman
|
Barbar_35, ikimize de çok geçmiş olsun. Masraf konusunda sen beni 25 lira farkla geçmişsin :) Antifrizin ne derece önemli olduğunu nispeten ucuz yolla öğrenmiş olduk...
|
||
Screw you Guys I'm Going Home
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
|
Ha bu arada sente tutmuyor demistim, cozumu bulana kadar cok kafa patlattik :) bobinden cikan buji kablolari cok yakinmis ve tekliyormus, ayirdik bitti, ne enteresan arabaymis bunlar :)
|
||
Loading...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
|
Sukur araba cikti :( 10 gun ayri kaldik 575 lira parca parasi verdim hepsi orjinal bujiden termostattan trigere kadar.. İscilik ustaya 200, kapakciya 200 verdim. Sanssizligin icinde sansim varmis, termostatim bozukmus acik kalmis ve buzun blogu catlatmasini onlemis :)
Aldiklarim, Conta seti Triger seti Devirdaim Kalorifer petegi Subap takimi ve lastikleri Buji Antifreeze Manifolt contasi vs. 1000 lira gibi bi para cikti yok yere.. |
||
Loading...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
|
Hata bende de var p. Tesiye ciksin diye 2 gun gece 12 lere kadar calistik, aceleye getirmemek gerek |
||
Loading...
|
||
![]() |
||
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
|
senteyi yanlış takan usta arabamdan uzak dursun. kendisi acemiliğinimi atıyormus :D
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
arabanda sorun yok kardeşim sen ustanın yanlışları nasıl senteyi yanlış takıyolar
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
|
![]() ![]() ![]() subaplar değişti kapak taşlandı devirdaim vs vs değişti, araba toplandı çalıştı ama titreyerek, sente kaçık 2 saat uğraştık olmadı, en son usta subapları yamulttum dedi ![]() ![]() |
||
Loading...
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Tam isabet soğuk ne kadar olur ki dedim antifiriz kontrol etmedim, Dün devirdaim patladı hediyesi 400 TL
![]() |
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
Arkadsslar hava bugun biraz duzelince eve geldim hemen aslanima kostum yine radyator kapagini acip baktim su donmusmu diye ama herhangi bi donma gormedim 3-4 defa kontak ac kapa yaptim 10-15 gundur hic marsa basmadigim aslanima besmele cekerek marsa bastim tek marsta sikintisiz calisti herhangi bir sorunda yoktu cogu 106 nin yaptigi o devir sarsintisi devir oynamasi bile yoktu :) masaAllah nazar degmesin :) o calisirken bende bi guzel uzerini sagini solunu temizledim :) neyse 15 dk rolantide calistiktan sonra hic gaz vermedim 15 dk boyunca daha sonra aracla 2-3 tur attim daha sonra araci parkettim bi 10 dakika daha rolantide calistirdim daha sonra farkettim egsozdan baya duman cikiyordu yani baya derken cok abarti degilde daha once gormedim bukadar duman ciktigini dumanin rengi normal beyaz sonra araci stop ettim yagina suyuna baktim hersey mukemmel acaba soguktanmi fazla duman atiyordu :)
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
|
geçmiş olsun arkadaşlar
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
BENİM ÖNCEKİ ARABAMDA OLMUŞTU KAPININ ÖNÜNDE ARABANIN BLOK ÇATLAMIŞTI VE DÜĞÜN ÖNCESİ BANA MALİYETİ ARGON ÇAPRAZ KAYNAK 3000 TL İDİ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
|
Muhtemelen donmamistir sizin, ama donduysa calistirmasan bile genlestigi icin blok catlayabiliyor
|
||
Loading...
|
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
yahu bende bilmiyorum acaba antfiriz varmı diye geçen istanbul çok soguk oldugunda aracın yerini değiştireyim demiştim arabayı hiç kullanmıyorum yatıyor yani arada haftasonu kafam eserse kullanıyorum neyse marşa basmadan radyator su kapagını actım baktım su donmamıs gayet güzeldi biraz kokladım suyu antifriz var gibi kokuyordu ama ben gene güvenip marşa basmadım ne olur ne olmaz diye şimdi aracım kaç gündür calısmıyor hiç marşta basmadım acaba herhangi bir sorun yaşarmıyım havalar biraz ısınınca aracı çalıştırsam yani atıyorum su donsa ve çözülse bi problem olurmu gibi
|
||
i
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |