![]() |
|
Red 206 + bagajdan gelen ses ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2014 Saat 11:10 |
Sac sesi gibimiydi sizden gelen seste ? Bu wd40 ne işe yarar .d
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kilide wd40 sık dene bende de geliyodu kilide wd40 sıkınca kesti sesi
|
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
deponun içindeki şamandıradan da geliyor olabilir benimkinde de frene bastığımda duyuyorum
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın içinden geliyor gibi ses ama bakicam tşk ederim fikir için
|
|
![]() |
|
syhkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
istetmeyi tutan zımbırtının vidası gevşemiş olabilir , boşluk olunca o ses çıkartabilir kasislerde
Düzenleyen syhkan - 09 Ekim 2014 Saat 01:10 |
|
![]() |
|
Plaka yı sokemem silikon + çift taraf bant .d tabire caizse bagaj kapağı fırlar o kadar sağlam acayip bi muhabbet ya
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hocam plakakasislerde bagaj kapağına sürtüyor yada sürtme şeklinde ses çıkarıyor doğrumu anladım?
eğer emin değilde plakadan yada yerinden şüpheleniyorsanız plakayı çıkartın bagaj kapağının iç kısmındaki plastik kaplamayı sökün iç düzeneğe bi göz atın boşta olan bir şey vardır yoksa eğer plakasız bi kaç tur atın sorun plkadaysa keser zaten :) ama sanmıyorum plakadan olduğunu.. aklıma gelenler bunlar eksik yada yanlışsa kusuruma bakmayın..
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Daha önce başına gelen oldumu plaka sandım değil ama aynı plakanin kasislerde bagaja surtmesi gibi ses çıkıyor arka silecek motorunun ordako plastik dedim süngerle besledi gene yok kasislere girince yapıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |