![]() |
|
Peugeot 307 Kasetli teyp değişimi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2014 Saat 01:12 |
Pejo nun CD calar teybini taktiginizda tanitmaniz gerekecek onun disinda tam fonskiyon calisir. AUx baglantisi yapilabilir sitede aciklamasi var bir kac tane.
baska bir teyp aldiginiz da sadece koldan kumandayi aktif etmek icin ara bir modlul kullanmaniz gerkecek o kadar. secim size kalmis. |
|
![]() |
|
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence aux cikisi ile falan ugrasma bende 2006 307 var piooner teyp aldim modeli deh 4350 ekran renkleri degisiyo siteden engin abi var koldan kumanda uyumunuda ona yaptirdim cok guzel oldu ama teybin arkasinda koldan kumanda uyumu icin w/r cikisi olmasi lazim piooner ve sonylerde var bu cikis...
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
Stormchaser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Stormchaser
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle peugeot ailesine yeni katıldım ve peugeot benim ilk arabam. Şuan ki arabamın modeli 2004 model 307 ve teypim kaset çalar arkadaşlar. Bu araçla ilgili sizden danışmak istediğim bir takım şeyler var. İlk olarak artık günümüzde cd çalar ve kaset artık yaygın değil bana gerekli olan aux girişi yada aux olmaz diyorsanız usb girişi arkadaşlar. Öncelikle çıkma 307 cd çalar bulsam cihaza aux entegre edebilir miyim? yoksa hiç gerek yok çok şık duran typeler var onlarla işini görürsün mü dersiniz? eğer 307ye örnek teypleriniz varsa resimlerinizi atarsanız çok makbule geçer. Herkese sonsuz saygılar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |