|
PARTNER HARARET SORUNU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
adrenalin
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı adrenalin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2014 Saat 13:24 |
teşekkürler bülent
|
|
Partner 2.0 HDI
|
|
206+bülent
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
hadi geçmiş olsun
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
adrenalin
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı adrenalin
|
TEKRARDAN SELAM ARKADAŞLAR SİSTEME UYMAYAN HARARET MÜŞÜRÜ TEKRARDAN DEĞİŞİP DEWİRDAİM HAVASI ALINMASI SONRASI SORUN HALLOLDU EN UFAK ARIZADA BİLE İŞİN EHLİ USTALARA GİTMEKTE FAYDA VAR HEPİNİZE İYİ GÜNLER DİLİYORUM
|
|
Partner 2.0 HDI
|
|
adrenalin
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı adrenalin
|
MERHABA ARKADAŞLAR ARACIM PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI 2007 MODEL GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ARACIN TRİGER BAKIMINI YAPTIRMAK ÜZERE SANAYİYE ÇEKTİM TRİGER VE DEVİRDAİM SETİ DEĞİŞİMİ SONRASINDA ARACIN HARARETİNİN BAZEN 100 LERE KADAR GELDİĞİNİ SÖYLEDİM BAKTILAR FAN 1. KADEME ÇALIŞMIYOR 2. KADEMEDE DEVREYE GİRİYOR DEDİLER FAN RESİSDANSI GETİRTİP TAKILDI VE HARARET MÜŞÜRÜDE DEĞİŞTİRİLDİ BİLGİSAYAR KONTROLLERİ SONRASI HERŞEY NORMAL GELDİĞİMDE BİRGÜN SONRASI KONTAĞI AÇTIM SOĞUK MOTOR HARARET KIRMIZIDA GÖSTERİYOR ÇALIŞTIRDIM 30 SN SONRA 60 A DÜŞTÜ TOPLAMDA 60 KM YOL GİDİP GELDİM 60 DAN HİÇ YUKARI ÇIKMIYOR GENE GÖTÜRÜP DURUMU ANLATTIM BEYİNDEN YADA GÖSTERGE PANELİNDEN SÖKÜP KONYAYA GÖNDERMEK LAZIM DEYİNCE HİÇ ELLETMEDİM ÇÜNKÜ BU BEYİN YADA GÖSTERGE BAKIM ÖNCESİ NORMAL OLUPDA ŞİMDİMİ AYARDAN KAÇTI DİYE DÜŞÜNDÜM VE ARAÇ ŞUAN ÖYLE DURUYOR USTALARIMIZDAN VE KONUYLA BENZER TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLARIMDAN YARDIM BEKLİYORUM BU KONULARDA BİRAZ TİTİZİZ BAKIM YAPTIRALIM SORUNLARI DÜZELTELİM DERKEN ARABA İYİCE MAHFOLDU HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |