![]() |
|
klimada yanık kokusu ve iflası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kivanc01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2014 Konum: ığdır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2014 Saat 21:46 |
arkadaşlar olay soketlerdeymiş 50 tl ye hallettiler.fakat işçilik uzun sürüyor konsol sokülüp takılması epey zaman aldı yeni kabloda döşendi.saolsun ustasını buldum çok şükür.hepinize kazasız belasız yollar güzel günler diliyorum.saolun
|
|
kvnc
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şükür ki klima değildir o %99 fan motoruyla ilgilidir. Çok para tutmaması lazım hocam kafana takma.
|
|
![]() |
|
kivanc01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2014 Konum: ığdır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
tamam yarın baktırmayı düşünüyorum.inş öyledir bu ara masraf masraf delirdim :)
|
|
kvnc
|
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
307lerde torpido gözünün altında, 206da da aynı yerdedir muhtemelen.
|
|
![]() |
|
yarın bi soruşturayım iyi bir elektrikçi.soketi araştırdım iyi fikir sağolasın.soket direksiyon altında mı ?
|
|
kvnc
|
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
Soket gitmiştir. Ya soketi değiştireceksiniz ya da elektrikçi hat çekerek sokete bypass yapacak. Bir oto elektrikçisine giderseniz halleder.
|
|
![]() |
|
motorun tam olarak nerde olduğunu internettende bulamadım
|
|
kvnc
|
|
![]() |
|
Iğdır'da memurum.ustalarla birlikte öğreniyorum aracı o yüzden sıkıntı işte.onlarda bilmiyor.serviste yok
|
|
kvnc
|
|
![]() |
|
buzulmadan önce koku geldi mi? çok yoğun bir kokuydu benimki.denedim açmayı 4-5 defa hatta bugünde ama geri gelmedi.fan motoru yanma ihtimali var sanırım
|
|
kvnc
|
|
![]() |
|
BEYATAYA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
fan motorunun kömürü varmış o bitmiştir,iki gün önce benimde klima çalışıyor,ancak içeriye üfleme olmuyordu,usta böyle demişti ancak o arada tekrar kendiliğinden çalışmaya başladı,size önerim önce klimayı açıp fan hızını en sona getirip 10 dakika bekleyin,çalışmaz ise fan motoruna baktırısınız
|
|
2004 307 XT GRİ
|
|
![]() |
|
fan hiç üflemiyor. AC ışığı çalışıyor.tamamen gitti yani
|
|
kvnc
|
|
![]() |
|
Fan üflüyor mu ama klima soğutmuyor mu?
Yoksa fan mı üflemiyor.
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar klimayı açtığımda değişik bir koku saldı.arkadaşımda yanığa benzetti.10 dakika sonra klima üflememeye başladı.artık çalışmıyor.(gazını 1 ay önce koymuştum).bu sıcaklarda çok can sıkıcı oldu.elektrikçi arkadaşıma sigortaları kontrol ettirdim makinesiyle sıkıntı yok dedi.motoru falnmı yandı acaba.başına gelen yada sorunu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.teşekkürler
|
|
kvnc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |