|
RCZ açma kapama sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
jesperfufu
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı jesperfufu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2015 Saat 17:57 |
konuyu hortlatayım servisteki elemanlar sonunda sözde fransada uzak baglantı birileri baglandılar araca kaput açıkken kaput sensörünü yerinden oynatmışlar kaputu açık gördüğü için araç sinyal verip kendını kitlemıyormuş fılan falan. öyle düzelttiler sensörü yerıne oturttular ve herşey düzeldi..Ama beni kanser ettiler
|
|
BLACK RCZ THP 200
instagram : _RAVENDARK_ |
|
VLKNYKSLN
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
|
Ben sana söyliyimmi bi bok çıkmaz.her bişey olduğunda bi yere mi bağlanıcaklarmış...RCZ R almayı düşünüyorum ama korkuyorum sırf servisinden dolayı.İzmit haldızlardan mı alsam İstanbuldan bi yerden mi alsam diye düşünüyorum.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
jesperfufu
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı jesperfufu
|
Bende az önce gittim tekrar servise yarın sabahtan yardım konsolları varmış ortak almanyaya baglanıyormuş araç için bakalım yarın almanya ile baglantıda olup yardım alıcaklar sonuc ne cıkar görcez...
|
|
BLACK RCZ THP 200
|
VLKNYKSLN
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
|
Aracını başka bir bayii servise götür.Peugeot servisleri sağolsun bebeleri alıyorlar işin başına koyuyorlar.Benim RCZ'imdede Sprint Booster arıza vermişti.Çıkarın dedim adamlar gaz pedalını değiştirmeliyiz diye saçma bişey söylediler üstüne 270 tl para istediler.Gittim servisin içine girdim eğildim sprint booster kitini cıkardım,anahtarımı aldım,çıktım.Para ? dediler...Nah yaptım cıktım.
Anlıcağın baska bi servisede git. |
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
jesperfufu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı jesperfufu
|
Selam arkadaşlar aracımı yetkili servise ön arka sensör arızası verdiği için bıraktım.
Bugun aracımı alıcaktım fakat gittiğimde servise araç kapılarını anahtardan acınca ve kilitleyınce sinyal vermesi gerekiyordu fakat vermiyor şu anda.Bunun nedeni ne olabilir? Bu yüzden aracı servisten almadım servistekilerde " abi böyle bir özellik varmıydı ya " gibi bişi sölediler ... Bilgisi olan varsa bu sinyalleri nasıl aktif ediceğimi ve yardım ederse cok sevınırım. Düzenleyen jesperfufu - 17 Temmuz 2014 Saat 13:06 |
|
BLACK RCZ THP 200
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |