![]() |
|
206 xs ve quicksilver |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hboz96 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2014 Saat 16:09 |
Valla gti icin bunlari duymak cok hos icim raharladi tesekkurler
![]() |
|
Hüseyin Boz
Opel Corsa 1.4 16v 1999 Yakında 206 1.6 16v :) |
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok ya kimden duydun sorun çıkardığını gönlün rahat olsun 1-2 ay bindim tık demedi tam bir şaka arabası bunun 206 rc sini hiç düşünemiyorum bile. sana bir tavsiyem var ama. alırsan mutlaka rc emme ve kelebek motora yap araç fena rahatlıyor ve atikleşiyor çok etkisi var. yakıtıda lpg de üzmez ama benzinle binersen 40-50 kuruşlara kadar rahat çıkıyor oda basacağın zaman zevk için benzine alırsın sonra yine lpg :) gönlün rahat olsun alırken sağlam al
|
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
|
Hboz96 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Sorun çıkarırmı peki abi hani gti motor ya sıkıntı yaşarmıyım sürekli sanayiye gitmekte istemiyorum.
|
|
Hüseyin Boz
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
Lpgde 1.6 110 hp arac gibi gider benzinde özüne döner tavsiye ederim hic hantal gelmez ve icine siner
|
|
|
|
![]() |
|
Güncel
|
|
Hüseyin Boz
|
![]() |
|
206 Gti ' ye bakmalımıyım sizce ? Lpgde beni zorlarmı ve fazla sorun çıkarırmı ?
|
|
![]() |
|
Abi bakma sen opelde süper değilki sanki hem 206 kadar donanımı yok 1.4 16v ama gitmiyo kafayı yicem kalkışta çok seri ama bazen tekliyo.Görüntü olarakta 206 süper görünüyor.Corsanın bana göre gideri yok :D Tam bayan arabası.
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
macera arama derim. opel nere peugeot nere :D pişmanlık duyuyorum şuan.
|
|
![]() |
|
6,6 lt çok iyi abi.1.4 den bıktım artık basmazsan gitmiyo basınca çok yakıyo en güzeli şöyle 1.6 16v basunca gitsin istiyorum :) bide benim asıl sorum hani 206 nında şu huyu kötüdür söyle kronik bir sorunu varmı hani ? Genel olarak 206 ların herhangi yarattıkları bir sıkıntıları varmı ?
|
|
![]() |
|
benim dizel c maxtan az yakıyormuş :)
|
|
|
|
![]() |
|
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
206 Quiksilver uzun yıllar kullandım ve acayip memnundum. Aracın iç döşemeleri tarzıyla çok ilgi çekiyordu, her binen hayran kalıyordu aracın içine. Yakıt olarak da üzmez, İstanbul'da karma şöyle bir tüketim değeri vardı.
![]() Bunun haricinde öğrenmek istediğin spesifik bir konu varsa cevaplarım.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Aleyküm selam.
Quickler ler sadece gri renkte olur, eğer siyah istiyorsan xs lere bakman gerek. Ayrıca xs ler 2001 öncesi 90 bg 2001 ve sonrası 110 bg dir. Temizini bulduktan sonra üzmez ama bu araçlar daha çok genç kesime hitap ettiği için temizi zor bulunuyor. Ben olsam 206 gti veya rc alırdım madem araç tek kapı spor araba eee birazda güçlü olsun zamanında xs kullanmıştım gti almadığıma pişmandım. Düzenleyen Red dream - 15 Temmuz 2014 Saat 04:16 |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Selamun aleykum abilerim.
Şuanda 1.4 opel corsam var satılık.Sattıktan sonra 206 xs veya quik almayı düşünüyorum.Hayallerimi süsleyen araba 206 çünkü.Bu araçların herhangi bir kronik sorunu varmı ? Kullananlar daha iyi bilir.Çok araştırdım kullananlar çok memnun ama hiç kullanmayanlar atıp tutuyor araç çok sorunlu diye.Ee malum ögrenciyiz yakıt çok zorlamaması gerekiyo :) Piyasada çok bitik araç var xsler genellikle.Fark ettim quiklerde ilan olarak 30 tane görebiliyorum piyasada çok az bunun sebebimi var? Merak ettiğim tonca şey var ama hayalim tek kapı siyah bir 206ya sahip olmak tabi 17' RC jantlıyla :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |