![]() |
|
Aracım Stop Edip duruyor... (206 XR) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2014 Saat 12:21 |
rolanti valfini değiştir ...bendede aynı problem vardı...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence rolenti sensorunde bisiy olabilir
|
|
![]() |
|
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi forumlar değerli arkadaşlar
Çok nadiren stop ederdi bende takmazdım fakat bugünlerde kırmızı ışıklarda olsun, vites değiştireceğim zamanlar olsun zırt pırt stop edip duruyor. Rölenti kendinini topluyamıyor ve stop ediyor. daha önce servislerden ustalardan kazıkları yediğim için ilk size sorayım dedim. Çoğu şeyi bu forum sayesinde sizin bilgileriniz ile hallettim belki bunuda halledebilirim eğer beni aşarsa Bursa'da işini bilen ustaya gösteririm sizce sorun nedir veya neyle alakalı olabilir ilk göstermem baktırmam gereken neresi not: benzinde de lgp'de de aynı olay gerçekleşiyor dedim lpg'den mi yapıyor fakat değil benzindede aynı olay var rölentide biraz sanki düşün pek anlamıyorum ama araba sarsılıyor rölentide ses geliyor önden biraz titriyor araba |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |