![]() |
|
307 kasislere girince gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 21:59 |
araçta normal yayları takıl dediğinizi yapıcam sol akis değişiyor ihşallah şu gıcık eden gar gar sesi keser yoksa şanzımanı söktürecem artık
|
|
![]() |
|
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam araba yere pusturulmuş ise lastiklerden de gelebilir yani lastikler kaportaya sürtüyor olabilir
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yöntem süper
![]() ![]() ![]() |
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hocam tümsekten geçerken demen direk şöyle bi çağrışım yaptırıyor dişli olan bir parça yük biniyor tümsekden geçince oda yoruluyor yani ağır geliyor olsaki zorlanmadan olsa gerek ses çıkartıyor oda sadece akis ve aks kafası dişlisinde olur. 1. vitesde sağlam pati koyar gibi kalkış yapın. Gaza sonuna kadar basıp debriyajdan ayağınzı birden çekip kalkış yapın eğer lak lak lak diye sağlam vurur şekilde ses gelirse aks komple bakıma girmesi lazım. yada kafaları, keçeleri, dişlileri parça parçada bakılabilir. ama sıkıntı olabilir baktırmak lazım.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
kardeş bu sitede hiç cevap bulamadım doğrusu zaten defransiyel dişlileri sanırım cevap bulsam
dediğin gibi çok para harcadım ![]() |
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
abicim senin acdıgın konuları hep okuyorum şimdiye kadar bi araba fiyatı nerdeyse masraf yaptın kasislerden gelen sesi sanzımanla ne alakası olabilir diye düşündüm bişey bulamadım mantık olarak.bilmiyoda olabilirim lütfen aydınlatsın birisi beni kim kasisden gecerken gelen sesi sanzımandan bulup yaptırdı varsa yazsın aydınlanayım.sana hic bir sözüm yok abi ustana bu isyanım yada adam haklı bilmiyorum ben hic denk gelmedim.denk gelen varsa yazsın bende cok merak ettim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
şanzımandan geldiği söylendi sonuç olarak şanzıman yapacağız 1000 tl
![]() |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
sesi duymadan yorum yapmak sizi gereksiz masraflara yöneltebilir duyulabilecek seviyede ise ses kaydı alıp yüklerseniz daha sağlıklı bilgi alırsınız.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
pejo ustaları yorumlarınız nedir acaba?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
ön takım yeni yapıldı bakmadık yer kalmadı sol aks boşluk var onu değiştircez bakalım başka fikir çıkmadı napalım
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
ön takım düzene komple bakılması gerekir klasik ve boş bir cevap oldu ama neyse :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
evet gar gar şeklinde sanki bir motor devreye giriyormuş bozuk dişli sesleri gibi
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Amortisör takozları yıpranmış olabilir. Sesin tanımı tam olarak 'gar gar' şeklinde mi?
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
arkadaşlara kasislere girince önden gar gar diye ses geliyor fikri olan varmıdır acaba?
araç 2003 307 1.6 benzinli manuel vites |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |