![]() |
|
Satılık 106 quick yawruAslan 11.01.2016 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2016 Saat 00:16 |
|
Hayırlı satışlar dilerim.
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
AYNEN ÖLÜM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH
BENDE SATARSAM 207 İSTİYORUM DİZEL YADA HONDA VTEC
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
öylede binmek ölüm gibi öyle yapmaktansa satmak daha mantıklı en azından bi 207 alırsam yine basarım filan ama 2 kapı yetmeyecek :D
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
SORMA YAYLARI SÖKTÜM YÜKSELTTİM DÜZ BORUYU ORJİNALLE DEĞİŞTİRDİM HKS SÖKTÜM TESİSATI ÇIKARTTIM FAR STOP ORJİNAL OLDU BİLDİĞİN ORJİNAL OLDU .. EMEKLİ ARABASI GİBİ BİNİYORUM ... ![]() ![]() ![]() |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
teşekkürler
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin abi al benden de okadar ama yapacak bişey yok artık iyice küçük gelir bende çok seviyorum biliyorsun ama elden bişey gelmiyor saglık olsun
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
|
HAYIRLISI OLSUN BİZDE 2 AY SONRA 3 KİŞİ OLUCAZ AMA BEN ARABAMI SATMAYA KIYAMIYORUM
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
hayırlı satışlar
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
kirlilik yaratmamak adına yeni konu açmıyorum günceldir
Düzenleyen yawruaslan - 11 Ocak 2016 Saat 14:23 |
||
i
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
Düzenleyen yawruaslan - 06 Ocak 2016 Saat 10:10 |
||
i
![]() |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
aman yarabbim cidden manyak bi ilgi görürsün bunu alırsan herkes ne içtiğini merak eder
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
dostum, linkteki ilana, istedigi paraya bak ve kendi ilanını güncelle 16 dan aşağı verme bence..
![]() http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilgi-gormek-isteyenleree-genclerin-ilgi-odagi-164624092/detay |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
teşekkürler
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
hayırlı satışlar
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
hayırlısı olsun forumdan 106 lar azalıyo yine.Şunların hepsini bi yanyana getiremedik :(
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
teşekkür ederim acelem yok biniyorum seviyorum ya zaten dedigim gibi yatıyor aslan bazen yazlıga mazlıga kacarken kullanıyorum bazende hafta sonu :) aracım bakımlı yeri geldi kışın 10 15 gün marşa basmadıgım oldu ama tek marşta çalıştı çalışırken devir düşmesi yükselmesi vs hiç bi sıkıntısı yok
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
iyi mal= iyi para
umarım istediğin fiyata satarsın
|
||
![]() |
||
|
HAYIRLI SATIŞLAR OLSUN ..
İYİ MAL İYİ PARA DEMEKTİR...
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
3 bin devir uzerinde vites bile attırmam garajda yatıyor bendeki hastalık
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
![]() Düzenleyen kuscu38 - 07 Mayıs 2014 Saat 15:33 |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |