![]() |
|
Cam film ve Polis Hakkında. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 22:10 |
|||
:) |
||||
i
![]() |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Önlere 1.35 50 60 70 diyorlar ondan atacağım.. :D
|
||||
![]() |
||||
|||
Gittikçe kanım ısınıyor sana.. |
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
al bendende okadar...
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
![]() |
||||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
yine ben focusa gecicem oyle gozukuyor bu focus titanium x paket en full modeliydi bundan indim 106 ya bindim tamam 106mı daha bi baska seviyorum ama 2011 arabayla arasında cok fark var ya :)
|
||||
i
![]() |
||||
![]() |
||||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
|||
10 gün değil 10 ay yine beklerim canın saolsun :)
|
||||
![]() |
||||
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
|||
bende 2 numara çektirmeyi düşünüyorum tüm camlara ama en ön hariç tabikide..
|
||||
![]() |
||||
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
|||
bende 4 numara film var 1 kere yakalandım men olduk trafikten ertesi gün meni kaldırıp tekrar 4 numara çektirdim dahada bişey olmadı 2 yıldır 4 numara filmle geziyorum. Ama ceza konusunda polisin eline koz vermiş oluyoruz filmden kesme emniyet kemerinden kes diyip birazda huyuna gidince sıkıntı yok 1-2 ayda bir 77 lira verelim devletimize :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Kardeşim biliyorum gördüm bugün 3 numara.. :D Cezası TCK'da yok ama kesiyorlar, Yakalanma esnasında filmlerinize polis memurlarının zarar vermelerine müsade etmeyin (çizme kesme yaralama) Akabinde memurada söyleyin mahkemeye başvurup hakkımı arayacağım diye. Kanunda cezası olmadığı dolayısıyla ceza ücretinide alırsınız. :) Bende 2no yapacağım komple en öne 1.35 150 mi ne diyorlar ondan. |
||||
![]() |
||||
Ert.Kckrk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ert.Kckrk
|||
Abim ben Kahramanmaraştayım kapalı kasa 206 var bendede . Ön cam hariç 3 derece film var içini görmek çok zor daha bi problem yaşamadım çok şükür .
|
||||
![]() |
||||
|||
10 GÜN DAHA sabret araba gör. not: resimdeki araba gerçekten güzel olmuş o ford.. ben peugeottan bahsettim araba gör derken. :) |
||||
![]() |
||||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
|||
Adam ceza yazmaya kıyamamış ben garajdan çıkarmaya kıyamam :)
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|||
evet nokia e72 ile anca bukadar :( elimdede tek bi resmi kaldı digerleri bozulan laptobumdaydı :(
|
||||
i
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
dediği araç bumuydu :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Yorumlarınız için teşekkür ederim, bende polisim, şimdi en kalitelisinden en öne açık diğer her yere 2 no çektireceğim :D bakalım ne olacak yazabilirlerse yazsınlar sökebilirlerse söksünler neyapalım yeniden yaptırırım.
|
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
Yassah gardaşım yassahh :)
Tamamen polisin insiyatifine kalmış bir olay muayeneden kaç numara olursa olsun hafif kusur deyip geçiriyorlar ama trafik polisine göre en düşük numarası bile yasak söktüreceksin diyor bir aracımız bu yüzden bağlandı ve ceza kesildi bir aracımızda yüksek miktar ceza yedi bu iş öyle yada böyle yasak ama muayene serbest diyor.
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|||
![]() |
||||
i
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Allah herkeze böyle bir polisle karşılaşmayı nasip etsin
||||
![]() |
||||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
|||
3 numara cektirmede napiyosan yap aksamlari sagini solunu goremiyon hele yamurda eyvah :)) bide geri hiderken sogukta iki cami birden acarsin yoksa arkani hic goremiyosun ama disardan icerisinin gozukmemesi ayri bi guzel :)
|
||||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|||
Tüm camlara kalite film olcaksa kolay berı guneşten açılmıcak 1 numara cam fılm çektırmenızı tavsıye ederım eğer uygun fıyatlı fılmlerden çekılcekse ön cam harıç tum camlara 2 numara zamanla az olsa açılcaktır zaten .
|
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |