|
BU YAYLAR ALINIRMI...ACİL YARDIM |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
kursat3006
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2014 Saat 02:26 |
|
14 te orjinal ebat 175 60 14 olmalı 45 yanak görüntü olarak güzel olur ama saçma olur ben 16 jantta 45 Kullaniyorum. Yay da kutusu prokit. Prokit 5 cm olmaz 3.5 olur. Eibach 5 cm prokit değil sportline olur kardeş |
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben 206 da hem eibach hem de FK marka yaylar kullanmıs olan biri olarak yazdım.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
preadator06
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
|
|
tşk. ederim heery kardeş ama yayların hepsi kalite kalite eibach kadar kaliteli sıfır yayı 90 liraya alamıycam için bunu tercih ettim sonucuda ne olur bilmiyorum ama ustaya götürdüğüm zaman ortaya çıkıcak paylasıcam .p
|
||
106 XR
|
||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
90 liraya sıfır faturalı 5cm yay almak varken, neden illede eibach diye maceraya giriyorsunuz anlamadım. ben olsam evveliyatını ve orjinalligini bilmedigim ikinci el bir ürünü almam. (dedigim gibi aynı paraya 0 olarak baska markalar varken) yinede sizin kararınız. hayırlı olsun.
|
||
|
||
preadator06
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
|
|
kursat3006 kardeş....bak benim araç bu ben şimdi bu araca 195-45-14 lastik takıcam nasip olursa lastikleri daha alamadım ama alıcam inş :)
o yüzden 5 cm lik yay arıyorum sence nasıl olur yada olurmu pek anlamıyorum bu işten ama ?
araç linki: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34801 |
||
106 XR
|
||
preadator06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
|
|
en iyisi eibach die die zorla aldırıolar usta sorma bi alalım bakalım begenmezsek aldıgmz paraya satar başka bişey alırız napalım :) usta bu buldukarım 5 cm dimi bana 5 cm lazımda ?
|
||
106 XR
|
||
kursat3006
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
|
Yalnız prokkit eibach 3.5
Sportline 5 cm dir. Bilgin olsun Ben 90 liraya sıfır coil ex aldım tavsiye ederim |
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
preadator06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
|
|
bir ürün daha buldum ama bilmiyorum uyarmı...
beyler bu ürün peugeot 106 ya uyarmı peki sadece önleri kullansak ?
|
||
106 XR
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlısı olsun
|
||
preadator06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
|
|
usta bu yayların ömürlük olduğu söyleniyor inş kullanırız ne dielim orjinali pahalı ancak bunu bulabildim napalm nasip kısmet artık...
|
||
106 XR
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kutu orjinal fakat yaylar 4 aylık değil
Düzenleyen dogan106 - 03 Mayıs 2014 Saat 21:38 |
||
preadator06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
|
|
arkadaşlar şimdi yayları satan arkadaşla irtibata geçtim yaylar 5 cm eibach orjinal dedi bi sıkıntısı yok dedi bende tamam gönder dedim nasip kısmet artık aldık artık gelince bakıcaz...kullananlar varsa bu yayların orjinal olup olmadığını kutusundan,tipinden filan teyid ederse sevinirim herkese tşkler...
|
||
106 XR
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hiç 4 aylık yay' a benzemiyor
|
||
herry
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yaylarda sıkıntı yoksa güzel fiyat. sıkıntıyı nasıl anlarım dersen, sen ben anlayamayız. taktıtacagınız amortisorcu bakmalı.
|
||
|
||
preadator06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
|
|
alıcam o zaman eibach olunca fiyatıda çok uygun geldi zaten eyw tşk ederim red dream
|
||
106 XR
|
||
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Alınır tabi o paraya çakma yay vermiyorlar, sadece biraz temizlenmesi gerek o yüzden eski görünüyor.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
preadator06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
|
|
ARKADAŞLAR PEUGEOT 106 1.4 XR ARACIM VAR İNTERNETTE DOLAŞIRKEN BU YAYLARI BULDUM BU FİYATA BU YAYLAR ALINIRMI... SANKİ BAYAĞI ESKİMİŞ GİBİ DURUYOR AMA FİYAT VE MARKA BAKIMINDAN ÇOK UYGUN NE DİYOSUNUZ ALIYIMMI ALMAYIMMI ?
|
||
106 XR
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |