|
peugeot 207 tavsiye |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Engin ASLAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2014 Saat 16:10 |
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah km yüksek olması seni korkutmuyormu hocam
|
|
jimmy2008
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı jimmy2008
|
kardeşim arabam 2008 model 140.000 de 22.500 e hallettik bakalım
|
|
Engin ASLAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
|
hayırlı olsun hocam sorması ayıp anlaştığın araç kaç model kaç binde fiyatı ne kadar
|
|
jimmy2008
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı jimmy2008
|
valla kardeşim ben 207 için anlaştım yarında almaya gidiyorum bende aynen sen gibi pazar günleri kullanacağım için dizel olanı tercih ettim 1.4 ne yakarki bundan önceki aracım hyundai accent 1.5 crdi idi 3 silindir bu arabalar.
bu arabayla geçen yıl memlekete gittim 750 km 140 tl lik mazotla beni eve attı artık gerisini sen düşün |
|
Engin ASLAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
|
Arkadaşlar iyi akşamlar 206 mı sattıktan sonra yeni araç arayışlarına girdim ve 207 almaya karar verdim kullanan arkadaşlar artılarını eksilerini paylaşırlarsa çok sevinirim alacağım aracı sadece hafta sonları kullanacağım dizelmi benzinlimi almalıyım maksimum bütçe 23 bin lira olacak şimdiden herkese teşekkürler...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |