![]() |
|
206 Roland garros klimam çalışmıyor bi yardımr |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2014 Saat 21:21 |
klima gazı bitmiş olabilir. bir de lütfen klimalarımızı ayda 3-4 sefer çalıştıralım. uzmanlar bu şekilde öneriyorlar. özellikle uzun yol yapanlar için tavsiyem uzun yolda rüzgarın etkisiyle klimanın hemen hemen yakıta etki etmediği belirtiliyor, elbette şehir içinde etki ediyor ama bu şekilde bir gün hiç çalışmama ihtimalini en aza indirgemek adına arada sırada çalıştırmakta fayda var.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gazdansa dün bastırdım kaçak vardı o yapıldı 70 tl..elektirkçiye götür..gaz varmı yokmu anlamak içinde klima gazı dolum kısmına dornavida ile bas gaz varsa sorun başka yerden
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
bence de klimacıya git ama bu klima işinde adam gibi usta bulmak pek kolay olmuyor. Önceki arabamda Ankara'da bayağı uğraşmıştım da bir sorunumu çözememişlerdi.
|
|
![]() |
|
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
bildiğim kadarıyla gaz bitince kompresör açmıyor ama arızalı isa sakı8n bi elektirikçiye götürme sigortası bile attıysa elektrikçi sigorta takmasın iyi bi klima tamircisine git beyin yakabilirsin dikkat et. klimayla beynin ne alakası var deme klimacıya git.
|
|
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
İyide gaz bitince kompresör açılmıyor mu? Yani gaz bitsede pıt sesi gelip kompresörün çalışması ama soğutmaması gerekmez mi?
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
aynen salih abiye katılıyorum
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Arkadaşlar kış boyunca haliyle klima hiç çalışmadı şimdi havalar ısınınca klimayı açtım dijital klimada ac yazıyor ancak klima açılmıyor normalde geçen yaz çalışıyordu ac ye basınca pıt diye torpidonun ordan ses geliyodu şimdi o ses gelmiyor klima kompresöründen koöpresör bozulur mu durduk yere uzun süre çalışmayınca veya sigortası falan var mıdır bunun sigortası falan atabilir mi diye düşündüm
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |