![]() |
|
debriyajı bıraktığımda motordan ses geliyor.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rahmi 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2014 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rahmi 206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 22:57 |
ben aynı sorunu 2011 yılında baskı-balatayı değiştirttiğimde yapmaya başladı ve halen devam ediyor.ilk gelen ürünün hatalı olduğunu düşünerek geri iade ettim ve orjinal valeo taktırdım ama sonuç değişmedi.acba montaj ile alakalı bir sorun olabilir mi?
|
|
206 roland garros
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mvzu sanzumanda
Bende yapmisti bu durumu Baski balatayi degistikten sonra biyle bi ses cikmaya baslamisti Sirf bu ses yuzunden tekrar indirdim sanzumani Sanzuman indir kaldir iscilik fazladir Baski bakata desen keza baya para Bilyada iscilik incelik ister 500-700 arasi tutar diye tahmin ediyorum |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
debriaj bilyası değişmesi gerekiyor ki tek satılmıyor diye biliyorum. baskı balata set halinde değişmesi gerekiyor.
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
masrafa bak derken hocam
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
debriyaj baskı balatadan kaynaklanır genelde o ses
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
lexelexe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2013 Konum: şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Bende de 2 yıldır var o ses. 307 lerde sese takılırsan ayvayı yedin :) cok takılmamak lazım
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Debriyaj bilyesi diye tahmin ediyorm
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de var debriyaj a basınca ses yok viteste iken sanzımandan ses geliyo
yandıkkk masrafa bak |
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Motor değil şanzumandan gelir o ses,bilyaları değiştirmen gerekir ama kısa vadede sıkıntı yaratmaz ses yapar sadece
|
|
![]() |
|
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
arkadaşlar arabayı çalıştırdığımda araba boştayken motor tarafından ses geliyor. debriyaja bastığımda ise ses kesiliyor. ne ile alakalı olduğunu bilmiyorum. başına gelen var mı acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |