|
Sağ dikiz aynası nasıl sökülür? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 14:40 |
hiçbir yöne hareket etmiyor şu anda. sinyalin olduğu kapağı sökmeye çalıştım ama sökemedim. önce sinyali mi çıkarmalıyım yoksa açıklıktan tornavida ile zorlasam açılır mı?
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Ayrıntılı çekmeye çalıştığım fotoğraflar.
|
|
|
|
ahmet_bjk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
detaylı resim olarak hangi açıdan çekiyim, aynalar manuel, açıklık yalnızca resimde görünen yerde var.
|
|
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Anasını ağlatmış kim yaptıysa. Geçmiş olsun kardeşim. En temizi içeriden (döşemelerden) sökmek olur, öbür türlü varsa tırnak kırabilirsin, kolay gelsin.
|
|
ahmet_bjk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Orjinal resimlerini çektim.
Aynanın altındaki plastik ayrılmış ve ayna kapanmıyor. Bunu düzeltmek için ne yapabilirim. Biraz bastırdım ama kapanmadı ben de biryerleri kırmayayım diye zorlamadım. |
|
|
|
cavit cevo
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
|
kapı döşemesini sökücen aynayı tutan york vidalar var söktünmü tamam kabloları unutma tabi bide
kolay gelsin |
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
büyük ihtimal kapı döşemesini sökmen gerekecek. söküncede aynanın nasıl söküleceğini göreceksin gibi. aynanın montaj yeri onu gösteriyor.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
ahmet_bjk
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Merhaba arkadaşlar...
Aracım park halindeyken birisi hafifce sürtmüş sağ kapıda ufak bir çizik var bir de aynanın altındaki sinyalin etrafındaki plastik parçaların arası açılmış ve ayna kapanmıyor. Aynayı söküp bir sorun yoksa tekrar sağlam bir şekilde kapatmayı düşünüyorum ama internette yaptığım araştırmalarda bu tip aynaların nasıl söküleceği hakkında bir bilgi bulamadım. Bu tip aynalar nası sökülür acaba? Teşekkür ederim... |
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |