![]() |
|
ilk göz ağrım satıldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2014 Saat 04:16 |
||
Haklısın vallaha |
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
her şeyin değeri elmizden gidince daha net anlaşılıyor :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
||
Sağol kardeşim inşallah temiz hesaplı bişey buluruzda alırız ama benim sarı kız bi çok arabadan iyiymiş |
|||
![]() |
|||
||
Araba kuzende artık aziz Sık sık görürsün
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Hayırlı olsun. her gün görüyorum sarıkızı :) bizim ofisin ordaki eczanelerin oralarda :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
abi hayırlısı olsun inşallah güzel bişi bulursun dertsiz tasasız :)
![]() |
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
||
evet haklısın İBRAHİM kardeşim nerdesin ses verrrrr :)))
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
ibrahimlerde var diye biliyorum abi o çok memnundu bi onunla görüş istersen
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
||
benim istediğim 2009 sonrası olanlar 1.5 motorlar için formlarda çok ekonomik diyorlar.
|
|||
![]() |
|||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
||
2006 modelini 2008 yılında kiraya verirdik.İç tasarım basit,basit derken biraz düğme falan koysalarmış iyiymiş :) konforu güzel,yol tutuş gayet başarılı,gaz pedalına biraz yüklendinmi çıkan ses harika klasik japon.Yakıtı benzinde üzer ama lpg ile bence tadından yenmez.
|
|||
__B0DRUMLU__
|
|||
![]() |
|||
||
Burak köpek balığı benimde çok çekiyor ama nasıldır bilmiyorum biraz kullanıcılarından bilgi almak lazım ayrıca bu gün izmit galericiler sitesinde bi tane bile yoktu |
|||
![]() |
|||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
||
ahh leonum özledim bende tavsiye ederim 2007 1.6 stylance vardı güzel araba
|
|||
![]() |
|||
||
Aziz Senin yanına pazar gelecektim resimlerini çektirip nete koyacaktım satmak için ama cuma gece 2 de kuzene sattım :)
Düzenleyen ersin025 - 14 Mart 2014 Saat 21:27 |
|||
![]() |
|||
CrimsonChild ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Chevrolet Cruze derim ben. Hem model yüksek hem ciddi bir duruşu var
![]() |
|||
1999 / 106 1.4i XR / ATEŞ KIRMIZISI.
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
köpekbalığı derima bi birde evo kitli olanları var yemede yanında yat :)
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Haydaa, foto çekmeye gelecektin pazar günü, işi çıktı gelemedi dedim, ne ayaksın ersin yav :(
Hayırlısı olsun Sarı kız gitti ha :/ Dizel 407 hiç fena olmaz :))
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Kardeşim link varsa paylaşırsan bakayım bi
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Ben olsam o paralara 1.5 dCi motorlu araçlara bakardım, bildiğin Reno motoru ama Nissan falan da kullanıyor ve duyduğuma göre renonun en başarılı motoruymuş.
|
|||
![]() |
|||
||
Haklısın aslında Lpg ile uğraşmak benimde pek işime gelmiyor ama dizelin düşük km ilgisini bulmak çok zor ayrıca bide 407 lerde turbo sıkıntısı çok oluyormuş diye duydum o yüzden biraz tırsıyorum:)
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Lancer fena araba değil gibi fakat dizeli yok galiba, benzin+lpg uğraşana kadar temiz dizel bir 407 - 308 sanırım daha mantıklı olacaktır.
Düzenleyen ahmed206 - 14 Mart 2014 Saat 00:57 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |