![]() |
|
peugeot 206 gti veya xs ile ilgili yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cankatmevlut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cankatmevlut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 Saat 12:36 |
Fiyat olarak ikiside hemen hemen aynı zaten vergiside 2 katı olsun fark etmez günlük sağa sola motosiklet kullanan biriyim. Dedm ya arabaya aşığım bi uzun yola giderken bi yağmurlu havalarda yada topluca gezilerde kullanırım.. Yani diyorsunki stıck bi gti diyorsun eyvallah :-)
|
|
![]() |
|
HUN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 gtı üssten çift , 206 xs biri 2.0 biri 1.6 . Zaten hp lerine bakarsan gtı 136 xs 110. şimdi gtı ile xs karşılaştırması performans yönünden kabul bile olmaz. kanımca gtı türü arabalara binen arkadaşlar arabalarını fazla kurcaladıkları için riske girmeden 100.000 ve altı km lerde bi gtı bakmakta fayda var.
Çip ve hava filtresi olayı standart arabalarda extra hp ler vermez max 2-3 hp alırsın.bu sana ani gaz verişlerde kısa sürede tepki ve daha çabuk toplayıp verimli devirlere çıkması için + sağlar.Yalnız çipe vereceğin paraya kısa ayna mahruti koyup daha iyi süratlenen bir araç elde edebilirsin.Takırtı tukurtu konusuna gelince: Peugeot gtı modelleri sert araba , haliyle bu araçlarda rahatsız edici sesler zamanla oluşabiliyor. Ancak bu sesler öyle bahsettiğin gibi kuvvetli takır tukur , taak tuuk şeklinde değil.ön konsoldan tıkırtı gelir kapı içlerinden tıkırtı gelir hatchbag arabalarda arkada raf olduğu için o kısımlardan gelebilir ama sağlıklı bir arabada sadece tıkırtı gelir.Bunun da çözümü temiz güzel ses veren orta çaplı bir müzik tesisatı ve sesi 2 tık daha arttırman yeterli :D.Bunun dışında peugeotun bütün gtı modelleri fiyat performans olarak bence hakkını veren arabalar.gtı a binme şansım varsa xs e binmem.
Düzenleyen HUN - 04 Mart 2014 Saat 11:05 |
|
![]() |
|
cankatmevlut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cankatmevlut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam. Ben 1999 yılından beridir 206 GTİ hastasıyım elimden birsürü araba geldigeçti hatta 205 gti bile sahibi oldum ama 2 sefer 206 GTİ alacaktım ya araba ii çıkmadı yada fiyatta anlaşılamadı test için içine bindiğimde bile heyecandan titreten bi hayranlık oluştu arabada. Gelelim sorularıma
206 gti tek eksantrik olduğunu öğrendim zamanla yaptığım araştırmalarda bu yüzden 206 xs 110 hp çift eksantrikli diye onu tavsiye ettiler ama çevremde 2 kişide 206 hdi falan var onlardada yürüyen aksamda sıkıntılar oluyo ne yaptırılarsa yaptırsınlar o vurma sesleri geliyor kesilmiyor hiç. ve birde kaportadan içten sesler geliyor. bunlar kronik sorunmu yada başka şeymi almaya değerbi araçmı eğer değerse yakıt düşürmek ve performans yükseltmek için chip le hava filtresi düşünüyorum olurmu çünkü lpg ye karşıyım benziin fiyatlarıda ortada hırpalayarak binmiyorum değer veririm aracıma.. önerilerinizi bekliyorum... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |