![]() |
|
106 xr almak istiyorum artıları eksileri hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AhmeT_32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2014 Konum: burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 21:18 |
bide senin aracında klima var mı sun roof olan modelde klima olmuyor ddiye duydum...
|
|
![]() |
|
AhmeT_32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2014 Konum: burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neci arkadaşım benim alacağım sanırım 99 yada 2000 model rengi lacivert. sanayiye gitme veya parça konnusunda nasıl peki bu araç. bana en ii yardımcı olabileceklerden biri sensin sanırım...
|
|
AhmeT
|
|
![]() |
|
necii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
- 98'in ikinci yarısından itibaren üretilen peugeot 106 xR lerde devir saati var diye biliyorum. Bende 98 model sunroff lu 106 xr kullanıyorum. 2011 yılında aldım aracı. 3. sahibiyim, 3-4 parça boya var araçda. Aracın en büyük artısı, az yakıt tüketimi, pratik, seri kolay park vs. Aracın en büyük eksisi, sürücü koltuğu bana az biraz dar :) Gri, beyaz ya da ateş kırmızısı olan renkler benim hoşuma giden renkler... söyleyecek şey illa ki çoktur ama kısa ve öz olmakta fayda var ... :) |
|
106 xRs
twitter/djneCii facebook/djneCii |
|
![]() |
|
ewet expere yarın gidecek araba inşaALLAH dediğiniz gibi saat meselesi benm de canımı sıkıyo alacağım araç 99 yada 2000 model olacak. inşaALLAH devir saati vardır. temizini kullananlar memnun anladığım kadarıyla
![]() |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
detaylı bir kontrolden sonra alırsanız 106 candır.. ben 8 ay 106 xr kullandım 98 model, gayet memnundum aracımdan.. tek canımı sıkan devir saati yerinde duvar saati olmasıydı diyebilirim :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Salih abininde dediği gibi imkan varsa mutlaka exper' e sokun
|
|
![]() |
|
alacağım araca 11,000 fiyat çekti sahibi 1.4 xr sun roof lu modeli hata boya yokmuş araçta orjinal bi aaraç yani.
|
|
![]() |
|
sitede yeni olduğum için hatalarımız affola :D
|
|
![]() |
|
106 xr almak istiyorum artıları eksileri hakkında bilgi verirsenz svinirim arkadaşlar...
|
|
AhmeT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |