![]() |
|
Ankarakart (öğrenci) yılbaşına kadar 5tl |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2013 Saat 23:31 |
Bizde de bol bol köprü yol inşaat var. 2gram metro 2 gram daha katacakları metronun inşaatı var. Eskiden bizim okula semt servisi vardı akşam okula ona dönerdim o da kalkmış. Eskisi gibi kızılay otobüsüede gelmiyor. Adam binemeyeceğim otobüse kart aldırıyor. Bir akrabasına bastırdığı kartlarla oğlunun otobüslerine fln da biniyoruz biz de böyle ![]() |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmmm bu konuda baya geri kalmış yaw.. 13-14 senedir kentkart kullanıyoruz otomatik yükleme bile var hgs gibi..
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankara da sistem yok :) Tek iyi şey ego uygulamasıyla otobüs ne zaman gelecek onu biliyosun :) bilet ; 2lik 5 lik 10luk 20 lik |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
ankarada sistem nasıl bilet sistemi mi?
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkürler
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Merhaba arkadaşlar,
Ben de kısa zaman önce öğrendim. İ. Melih istanbuldaki akbil sistemine benzer bis sistemi 1 ocak 2014 tarihinden itibaren Ankara için de başlatacak. 1 ekimde dağıtıma başlayan kartlar için şimdilik sadece indirimli yararlananlar başvurabiliyor (öğrenci-öğretmen) Tam kullanan kişiler ise yılbaşından sonra başvuru yapıp alabilecekler. İlk ve orta dengi öğretim kurumlarında okuyan öğrenciler için, 1 adet güncel fotoğraf Kimlik Üniversite öğrencileri için 1 adet güncel fotoğraf son 2 ay içerisinde alınmış öğrenci belgesi ve 5 tl ile gerekli merkezlere başvuru yapıp alabiliyorlar Öğretmenler için açıklamayı okuyamadım ama 30tl ücret ödüyorlar Yılbaşına kadar bu fiyatlar geçerli acele etmenizi tavsiye edeirm. İnternetten başvurular bitmiş. Şuan 6 yerde sıra alınarak veriliyor oralarda baya sıkıntılı. Ben akşam 6 da beşevlerden zorla aldım. Soyadı benzerliği ile alınabiliyor yani yakınınızın kini alabilir ve ya alması için bir yakınınızı yönlendirebilirisniz. Başvurulması gereken yerler;
Akköprü de 300kişilik bir sıra vardı. Bitecek gibi durmuyordu. Beşevlere geçtim ordada 20lerde olan sıra 120lere gelince yeniden numara verdiler 4 banko çabuk işledi 1 saatte aldım. İşlem 2dk fln sürüyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |