![]() |
|
ANLIK TÜKETİM DEĞERLERİ KAYBOLDU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
achmild ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: BEYLİKDÜZÜ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2013 Saat 16:00 |
sileceğin ucuna basınca da olmuyor.dediğiniz gibi kendim halledeceğim bişey değil yarın gidip aktif ettireceğim. yorumlarınız için teşekkürler
|
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba arabanızı pp2000e yani bilgisayara bağladılarsa yanlıslıkla ordan anlık ve diğer tüketim değerlerini pasif hale getirmişlerdir başka türlü kaybolmaz çünkü yetkili servis değil galiba götürdüğünüz yer ücret isterlersede bence vermeyin..
|
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
silecek kolunun ucundaki tuşa basın..
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
achmild ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: BEYLİKDÜZÜ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar oraya mı götürmem gerekir acaba ben kendim yapamaz mıyım ??
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bakıma verdiğiniz yer yol bilgisayarını pasif hâle getirmiş olabilir, başka türlü kaybolacağını sanmıyorum.
|
|
![]() |
|
ARACIMI BAKIMA VERDİKTEN SONRA ANLIK TÜKETİM DEĞERLERİ KAYBOLDU SADECE TARİH GÖZÜKÜYOR. . OPTİONS SEÇENEĞİNDEN VE DİĞER MENÜ SEÇENEKLERİNDEN DÜZELTEMEDİM. LÜTFEN YARDIMCI OLUN NASIL GERİ GERİREBİLİRİM..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |