![]() |
|
antipollution |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
azade53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2013 Konum: izmir aliağa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2014 Saat 12:08 |
|
aynı sorunu bende yaşadım . kesinlikle yakıt deposundaki artıklardan kaynaklanıyor yakıt deponu temizlet,
ve mümkün oldukça yakıt depo ibresini çok aşağılara düşürmeden yakıt alamaya çalış. sorunun çözülecektir.
|
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam muhtemelen hatan bu yönde aynı sıkıntı ile bende karşılaştım akışmetreyi benzin ile yıkayıp diğer aksamlara basınçlı hava tutarak temizlik yaptık sıkıntı kalmadı, ek olarak hava filtresinin tam ve doğru takıldığından yerine tam olarak oturduğun emin ol aracın sıcak hava emiyor olabilir. egr, kat iptali gibi hava kirliliği yapacak unsurlar var mı aracınızda ? co2 salımı denilen olay var araçlarda beyin onu fazla algılıyor olabilir ve bunun sonucunda böyle bir hata veriyor olabilir.. vs. vs. benim aracımda akışmetredendi basınclı benzin ile temizledik düzeldi. yaklaşık olarak 7-8 aydır böyle bir hata almıyorum.
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şöyle de bir gerçek var ama o kadar parayı verip de halen düzensiz bozuk bir araca biniyorsam da neyleyim ki o zaman peugeot u ?? Bi empati kurup kendinizi benim yerime koysaydınız ne yapardınız ?
|
||
![]() |
||
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
yetkili serviste yaptırmadım özelde işte ivedikte öz simge peugeot ta yaptırdık düzen falan tutmazsa motordan kaynaklı tekrar hata falan olursa garanti veriyoruz sonra dedi baktık olmuyor en kötü ihtimalle aracı satın alırız abi dediler umarım doğrudurlar yani ben de bu sözlerine güvendim işin açıkcası
|
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Bilgisayara bağlayınca bir şey çıkmıyorsa çok zorlamayın bence. Benim araç bariz olarak çekişten düştü. 1.viteste bile ıkınıyordu. Şimdi sorun yok şükür...
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
özel değilse ank. hangi serviste yaptırdınız?benzinlilerde katalizör oksijen sensörleri de bu arızaya neden olabiliyor bende de aynı sıkıntı var ustalar hemen lpg ye bağlıyorlar .tam teşhis koyamadıkları için olabilecek tüm parçaları sayıyorlar kat sensör vs.
Düzenleyen elsoberano - 19 Aralık 2013 Saat 21:39 |
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
|
6400 u bile cok zor verdik ankarada bi ozel serviste garantili diye yaptirdik yani takas edecek durumumuz yoktu ki
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
6400 TL mi ? o ne ya üste para verip 407 filan alsaydınız
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
|
benim araç 1.6 hdi lpg ile ilgili kesinlikle olamaz
2. side ben zaten motor rektefiyesine toplam 6400 tl ödedim 1500 daha ödeyecek ne durumum var ne de dayanacak gücüm çekişte pek farkı olmuyor yine gaza basınca bayağı güzel çekiyor araç ama işte duman atma sorunu var aracın 3000 deviri geçer geçmez
|
||
![]() |
||
oktobus2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2011 Konum: y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
|
arkadaşım daha önceki aracımda atikerin normal lpg si takılı idi bende de o problem vardı. şimdi yeni aldığım 307 XT ' me kendim atiker OBD' li sistem taktırdım. bi sorun yok duyduğum kadarıyla obd Lİ SİSTEMDE BU HATA VERMİYORMUŞ , BEN GAYET MEMNUNUM GEÇİŞLERİ HİSSETMİYORSUN BİLE . YAKITTA ÇOK UYGUN 95 tl LİK lpg İLE 435 KM YOL YAPTIM ( YARISI ŞEHİR İÇİ YARISI ŞEHİRLER ARASI )SEN lpg' Yİ TAKAN SERVİS İLE Bİ GÖRÜŞ
|
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
bu hatayı tekrarlama riskinin olduğunu söyledi. usta tanıdık. cam açma düğmeleri, egr değişimi ve beyin tamirine 1500tl kadar bir para verdim. aslında aynı gün kardeşim kendi başına şirket arabasına takviye yapmaya gitmiş bizim arabayla. kabloları da ters bağlamış. onun da verdiği arızalar olabilir. hatta o arızayı da tetiklemiş olabileceğini söylemişti usta...
|
||
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Parçayı değiştiyseniz hatayı neden tekrar versin? Beyin tamirinin sebebini anlayamadım. Usta tanıdık mıydı? Ne kadar ücret verdiniz? |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
bende de o arızayı verdi. araç çekişten düştü. yokuşta 1. vitesle zor çıkmaya başladım. ne oluyor falan derken birkaç saat içinde o hatayı verdi. sonra servise gittim ve bilgisayara bağladık aracı. egr (veya edr) denen bir parça arıza verdi. arızayı silip tekrar denedik gene oldu. sonra bu parçayı değiştik. usta gene aynı arızayı verebileceğini ve beyinin tamir görmesi gerektiğini söyledi. sonra beyni de tamir etti ve bir daha öyle bir hata vermedi. çekişte falan da sorun yok şu anda. inşallah çıkmaz da...darısı sizin başınıza;)
|
||
||
![]() |
||
|
hiçbir çözümü yok mu ya bu hatanın ?
|
||
![]() |
||
|
bu hatanın yok mu bir çözümü ?
|
||
![]() |
||
|
Motor 0 desem rektefiyeden yeni çıktı daha 1500 km dolmadı 900 km yaptım 600 km sonra tüm yağ filtre falan hepsi değişecek işte ama onlardan olduğunu sanmıyorum bence farklı bir hata çünkü araç 3000 deviri geçince araç toplu halde siyah bir duman atıyor ve o hatayı alıyorum
|
||
![]() |
||
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
|
çeviri = Antipollution Faulty (Anti-Kirlilik Arızası) mekanik veya elektronik birseylerin pis olduğu gibi bi sonuç çıkardım ben filtreler falan temizmi
|
||
206 2000 1.4 lpg
|
||
![]() |
||
|
iyi geceler..Fazla uzatmayacağım bu 307 lerin lanet olası kronik Antipollution Faulty hatasını çözebilen var mı varsa nasıl ?
2 hafta hata vermeden bindik ustaya götürdük turbo basıncı yüksek dedi ayar yaptı ama aslında 2 haftalığına hatanın üstünü örtmüş bugün tekrar hatayı aldım arabayı her çalıştırdığımda alıyorum bu hatayı bazen sürüş esnasında da veriyor
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |