|
angel far |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
huseyinkivreak
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2013 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı huseyinkivreak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2013 Saat 14:03 |
http://k1311.hizliresim.com/1h/y/v0vn5.jpg
aracımdaki farlar bu angel olsa daha iyi olacak ama karar veremedim merceklide güzel olabilir aslında ;)
|
|
HER GÖRÜNÜŞE ALDANMA NİYEMİ ÇÜNKİ ALTINDA ASLAN YATAR...
|
|
acypower
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
edit: Bu arada angel yazmışsın dikkat etmemiştim. hocam elimde 4 takım daha far var:) düşünürsen eğer 1 adet halojen camlı 90tl 1 adet karartılmış 150 1 adet karartılmış ve bixenon mercek uygulanmış (mercek e serisi ve bmw x6da kullanılandan) 400 1 adet normal far kısalarında valeo mercek mevut. 200 Düzenleyen acypower - 29 Kasım 2013 Saat 18:33 |
|
huseyinkivreak
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2013 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı huseyinkivreak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar 2000 xt aracıma far arıyorum elinde olan var ise irtibata geçsin lütfen!
|
|
HER GÖRÜNÜŞE ALDANMA NİYEMİ ÇÜNKİ ALTINDA ASLAN YATAR...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |