![]() |
|
CamFilmine kesilen cezaya itiraz kabul edilmeyecek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2013 Saat 13:04 |
|
Amin..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar projeli işler resim logo cam filmi herşey ruhsata işletilebilir diye biliyorum ama araştırmamız gerekir bunu |
||
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Konu suanki hukumet degil. Biz sene 2000de moda olan sise ve fara sari folyo yapistirma (o zaman sisli havada daha etkili oluyor diiye ) olayi vardi.
Sabah 7de plevne caddesinde yilbasi oncesi uygulamada 43tl (simdinin 343 dengi ) ceza yedik. Araba sifir gram modifiye yok ve kurallara uygun surusle. Bantla yapistirdigimiz far folyosundan sokup atmadikta yani elinle ceksen gelir. Zihniyet cok degismedi. |
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
cam filminden siyasete hoop. Allah sonumuzu hayrede.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Bizim ülkemizde güneşin etkisine falan bakacak o şekilde konuyu değerlendirecek yetkililer olsaydı konu buralara gelmezdi zaten.. Bizim ülkemizde arabanın camında film varsa ya arabanın içinde bomba taşıyosun yada kızlı erkekli birşeyler yapıyorsun yada bunun gibi benzeri şeyler yapıyorsundur.. Çünkü bizi yönetenler gençliklerini hayatlarını yaşayamamış insanlar beyinleri örümcek ağı tutmuş..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Güney ülkelerinin birçoğunda cam filmi serbest, sebebi; hem güneş ışığı hemde kaza anında camın tuzla buz olmasını ve akabinde cam' dan gelicek hasarı azaltması. Avrupa ülkelerinin birçoğunda güneş gibi fark yaratan bi durum çok etkili olmadığı için onların bakış açıları çok daha farklı ve çoğunda kesinlikle yasak ama, Türkiye hem kuzey hem güney ülkesi olduğu için (sıcak iklim/soğuk iklim) kesin bi karar verilemiyor bence. Antalya-Urfa ' daki etkilenen güneş ile , İstanbul-Trabzon' daki etkilenen güneş birbirinden çok farklı. Güney' de araba sürmek nasip olmadı ama temmuz/ağustos sıcağında polisin cam filminden araca ceza keseceğini / bağlayacağını sanmıyorum.
Düzenleyen dogan106 - 27 Kasım 2013 Saat 11:46 |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
yakında bakın görün aracın fabrika çıkışı harici çelik jant ve lastik takanlarada ceza yazmaya başlanır
avrupa normlarından bahsederler ama kimse demez yollarımızda avrupa normlarında olsun diye avrupada ön takımı bozulan biri yerel belediyeye dava açıp aracının masrafını alabiliyor biz belediyeye dava açsak s... git amk derler |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
Buda doğru bir yaklaşım, o zaman oto cam filmi takan yerlere denetim gelsin işlerine gelen herşeye denetim getiriyorlar,yada belli bir koyuluğun üstünde olanlara ceza kesilsin. Kaliteli cam filmleri yazın ve kışın klima yada kalorifer açıken oldukça yararlı oluyorlar ve benim anlamadığım şey trafik polisleri bu uygulamada tamamen keyfi davranıyorlar.
|
||
![]() |
||
ninjitsu07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ninjitsu07
|
Bu yasak yan camlar içindemi geçerli ?
|
||
![]() |
||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|
Arka taraftaki filmler tamam da öndeki filmlere ben şahsen karşıyım. Kazaya sebebiyet verebilme ihtimali var. Görüş de baya düşüyor. Görüntü on numara oluyor fakat güvenlik daha önemli diye düşünüyorum.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Çok haklısınız sıkıntı burda zaten. Bir açık varsa dibine kadar kullanıyoruz durduramıyoruz. Heleki niyet kötüyse bak sen işin sonuna. |
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
öyle düşünmemek gerek, cam filmi sadece araclarda kullanılmıyor. bina işyeri camlarına kullanılıyor, bu cam filmlerine bu kadar tepki gösterilmesinin nedeni birazda bizim abartılı tutumuz neden oluyor. ön cama film yaptırırsak, yada aracın içerisini gündüz vakti görülmeyecek şekilde karartırsak bu tür yasaklamalar olur. e birazda kanun uygulayıcıların insiyatif kullanması olumsuz tarafa fazla kayarsa açık zararsız film yaptıranlarda arada kaynıyor maalesef.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
||
![]() |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
renkli cam ve filmli cam arasında görsellik açısından ne fark var kendinden renkli cam ruhsata işlenebiliyorsa film çekilmiş cam neden işletilemesin ikisininde renk mantığı aynı değilmi filmin araçlarda yasak olma sebebi nedir?: trafik ekiplerinin seyir halinde iken aracın sürücüsünü ve araç içini rahat göremedikleri için daha öncede bahsettim gerekçe şöyle sürücü araç kullanırken sürüş kurallarına uyuyormu yolcu taşıma kapasitesi aşılmışmı emniyet kemeri takılımı gerekce bunlar şimdi kendinden renkli colormatik cam bu filmli cam gibi renk unsuru teşkil ediyormu evet ; ruhsata renkli cam diye yazılınca yasal oluyormu evet neden film çekilmiş cama karşı polisler bu kadar duyarlı cevap her yazdıkları ceza kadar maaşlarına prim alıyorlar
şimdi cevap:renkli cam işletilince serbestleşe biliyorsa neden filmli cam işletilemez ? neden serbest hale gelemez |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Cam filmi işletmek dıye bişey yok diye biliyorum ancak gözlerinden rahatsız raporu alırsanız ve fılmler çok koyu değilse raporla birlikte ceza gelmiyormuş bır arkadaş bu şekılde kullanıyor bugune kadar hıç ceza yazan olmamış ama cam fılmını ruhsata işleten hiç duymadım pekte ihtimal vermıyorum doğruysa eğer yararlanmak isteyen çok olucaktır.Aracımın rengıne fılm çok gıdıyor yaptırcam sırf bu herıfler yuzunden yaptıramıyorum tamam 3 numaraya çok koyu olanlara bişey demiyorumda 1 numara cam fılmıne bıle takıyor herıfler bakıyor cama anlıyor ufaktan bır karartı var soruyor fılm varmı dıye var deyınce ceza yazıyor sök diyor bır suru şey fılm ıstıyorum ama sırf böyle şey ıçın madara olmak istemediğimden yaptırmıyorum parasıyla rezil ediyorlar insanı ...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
Üzerinden vergi alınarak satılan birşeyin yasak olması anca bizim ülkemizde olur zaten
|
||
![]() |
||
|
Kusura bakmayın lafım meclisten dışarı ama brükrasi de mantık arayamıyorum ben. Amip gibi yaşar olduk iyice.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
madem bu denli yasak ülkeye girişini yasaklasınlar.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |