![]() |
|
Sizce Bu Araba Alınır mı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2013 Saat 12:27 |
|
abi araç görsel olarak berbat bence hiç bakma polislerin ve sanayideki abilerin kankisi olursun ek kredi çekmek zorun kalırsın masraflardan :) ayrcıa doğan abinin yazıklarını uygulamaya izin vermez bu adam ya tip olur :) yada aracda sıkıntı çıkıcanı bildiği için vaktim yok der karar senin?
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
araba almaya ustalar haricinde eski araba almış kişilerle gitmek mantıklı bence :) baksana adam her bişi yazmış :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba bende kendi görüşlerimi belirteyım. Öncelikle bende 206 gti sahıbıydım sattım ve yenıden arıyorum. ve dogan arkadasımızın verdıgı bılgıler ıcınde cok teşekkürler.. Bu tür araçları alırken eger kolay satabılmek ıstıyorsan orjınal halınde almaya ozen gosterın ki şayet kapı pandızotları yada koltularda bıle doseme degısıklıgı yapıldıgında bu araba otomatıkmen favorılerden dusuyor ne kadar guzel olursa olsun.. ki dışı bunun ıkı katı onemlı ve aracın oynanmadık yerı kalmamıs orj. le cevırmek sıze jant tamponlar kaporta ıscılıgı pahalıya maal olacaktır. yaza satmaya dusunuyorsanız ne yapın edın orjınal alın degısenınden bahsetmıyorum bunu soylerken genel kozmatık durumunu bahsedıorum. aracta masraf varsa ve dusecekse mutlaka yaptrıp düşsun yoksa sonra cok kosturursunuz. kısacası o arabadan kesınlıkle uzak durun ve bir kac ay sonrasını bekleyın. malum 206 gti degerı bıraz arttı bu aralar ama kısa dogru bandrol masrafları o bu derken güzel arabalar bulabılecegınızı dusunuyorum. acele etmeyın
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Bütçeniz az ise zaten bu araçlardan uzak durun butçenız bol ise almaya yönelebilirsiniz :) şaka bir yana bu iki araçta eğer bincem dersenız çok harcatır size benden demesi çunku dıştan bakıldığında bıle belli ediyor mutlaka çıkar bışeyleri söz konusuda 206 gibi hassas bir araçsa benım tavsiyem uzak durun .
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Aracı çoktandır ilanda görüyorum bence araç düzgün durmuyor.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
hayır
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
300.000' den sarmaya benziyor baksana döşemelere ve kilometreye
Düzenleyen dogan106 - 24 Kasım 2013 Saat 15:11 |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-full-setli-206-gti-136613985/detay/ buna baksan fazla mı gelır |
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
|
saolasın
![]() |
||
![]() |
||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
doğan onu bunu bilmemde ben eğer bir daha araba alırsam senle giderim. :)
|
||
![]() |
||
|
Eğer aracı test edicekseniz,
Enjektörlerini, Motor ve Motor Bloğunu, Şanzımanı, Lastikleri, Test sürüşünde önce açıksa müziği kapatın, klima açık test sürüşü yapın (klima açıkken klimadan değişik ses geliyomu kontrol edin), Trafikli bi ortamda, en az 15 dakka dur kalk sekilde sürün bakın harelaet yapıyormu daha sonra trafiğin açık olduğu bi yolda aracı sürün, sürüş bitince araçtan hemen inmeyin aracı dinleyin saçma sapan ses geliyormu (motordan yada kaportadan içeri duyarsanız bunu mutlaka ne olduğunu sorun), araçtan indiğinizde aracın altına 15-20 saniye kadar bakın damlıyan birşey varmı diye. Gene sürüş esnasında sağa tam ve sola tam manevra yapın, özellikle çukurdan geçerek araç ne kadar ses yapıyor kontrol edin ve manevra yaparken direksiyonda boşluk var mı buna iyice bakın, Sunroff var ise mümkünse (alıcak aşamadaysanız) yıkama testi yapın araç sunrooftan yada yıkarken kapılardan içeri su alıyormu Gene test sürüşünde 90' ı geçn araç titreme yapıyor mu yada sağa sola çekiyormu, ve 90 ı geçince frene basın düz giderken yapmasa bile frene basınca titreme yapabilir. Hızlanırken titreme yapması yantların yamuk olmasından kaynaklanabilir , frene basarken titreme yapması fren disklerinin bittiği anlamına gelir, El freni tutuyormu kontrol edin, Silecek motoru ve memeleri iyi durumdamı kontrol edin, Koltuklar resimdeki gibimi kontrol edin Fazla para yok yazmışsınız alırken süprizle karşılaşmamanız için şuan aklıma gelenleri yazdım, Bu testleri mutlaka araç' tan çok iyi anlıyan biriyle yada ustanızla yapın hatta biraz imkan olursa aracı experr' e sokun
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
1. si bu araç komple boyalı
2. si kaportada oynamalar yapılmış 3.sü eyüp rami de olan bi galeriden ne araba alırım ne bakmaya giderim güvenmem |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Eger bi sıkıntısı yoksa alınabilir ama sıkıntısının olmadığına servis ne kadar garanti verebilir..Ben araci aligimda motor bloğu catlakmis mesela ve bunu kimse farketmedi çünkü yapistirmislar bi kac gunde akti bir tabi ve motoru kucagima aldım :) yani ben derimki dikkatli ol
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
Kewin_Nash ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2013 Konum: Ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kewin_Nash
|
Almadan önce zaten bir peugeot servisine götürcem. Herhangi bir sıkıntısı olmadığı halde yine de alınmaz mı ?
|
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Araba yorgun duruyo fiyati iyi yazmış ama vardir bo sıkıntısı muhtemelen bence zor satarsin
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
Kewin_Nash ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2013 Konum: Ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kewin_Nash
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2002-model-peugeot-206-2-0-gti-sirali-sistem-lpg-li-muayene-yeni-144991310/detay#
Malesef bütçem fazla yok. İlanlarda da böyle bir araba ile karşılaştım. Biraz kullanıp yaza doğru satarım. Ama bu aracı satmakta zorlanırmıyım ?
Düzenleyen Kewin_Nash - 24 Kasım 2013 Saat 13:22 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |