Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
GökhaN
YÖNETİCİ
KURUCU / ID=1
Durum: Aktif Değil
|
Konu: yönetici beni engelliyor benim elimde faturam var Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2013 Saat 23:32 |
adam beni kazıkladı duyuk peugeot beni kazıkladı deyip duruyorsunuz derdinizi anlatamıyorsunuz.
Karşı tarafa doğru düzgün bir suçlama yapamadan onlarıda dinlemeden bir yorum yapamayız. Karar merciside değiliz.
Doğru düzgün bir şekilde konuyu anlatır yardım isterseniz elimizden geldiği kadar değerlendiririz.
Konu kilit.
|
106->206->208->207->301->308->3008-> C4XPeugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
|
 |
rifatseker
3. Vites
02 - Ağustos - 1981
|
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2013 Saat 22:37 |
Çoktan kapatilmasi gereken bir konu bence bu kişi derdini anlatamiyor bile kuyuya taşi atti kirk akilli çikartamadik :))
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4
|
 |
ahmed206
3. Vites
|
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2013 Saat 21:57 |
aldığınız ürün orijinal değil mi? nasıl bir şey oldu bir türlü anlatmadınız hakkaten. ararsak bir anlamı olmaz, arkadaşın dediği gibi buradan açık açık yazın, hep bir işiniz varmış bir yere acele gidecekmiş gibi kısa kısa bir şeyler yazıp çıkıyorsunuz yahu
|
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2013 Saat 20:17 |
himmm?????
|
 |
Serkan
5. Vites
|
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2013 Saat 19:32 |
Bak kardeşim yönetici beni engelliyor dediniz, olayın ne olduğunu anlatın diye 12 gündür konuya müdahale eden olmadı, hâlâ hiç bişey anlatmadan çıkıp duyuk beni dolandırdı diyorsunuz, kim sizi niye arasın onu hiç anlamış değilim. Ne anlatacaksanız anlatın burada herkes okusun, madem iyilik yapıyorsunuz detaylı anlatın insanlar ona göre karar verir alışveriş yapıp yapmayacağına.
|
 |
duyukzede
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2013 Saat 18:05 |
duyuk otomativ den parçaa aldım 206 cc gaz kelebbeği bhocs marka ve dolandırıldım o ters cevap verenler alsınlar görürüm sizi iyilik yapıyorum size yuh numaram 541 923 7473 arayın anlatırım...
|
PEUGEOT
|
 |
Buğra
3. Vites
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ
|
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2013 Saat 22:11 |
bende 2 seneden beri bahsi geçen satıcıdan online alışveriş sayfasından birçok parça aldım. hiçbir sorun yaşamadım. geri iade ettiğim ve değiştirdiğim urunlerde oldu hıc sıkıntı yaşamadım. gayet makul insanlar. fiyatları ve parça çeşitliliğide çok iyi. bende anlamış değilim konuyu. bahsi geçen duyuk .'' Özkan DUYUK'' tur. sitenin adını vermiyorum reklam olmasın
|
2005 model 206 1.4 hdi panoramic
|
 |
mami202
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2013 Saat 21:09 |
1 yıl önce westinghouse aldım duyuk otomobil yedek parcacısından herhangi bi sıkıntı yok yetkili servis 250 demişti bunlarda 180 lira idi.
katalitik konverter serviste 1900 lira bunlarda 1150 lira parçalar orjinalmi bilmiyorum orjinal diye satılıyor dediğim gibi westinghouse değiştirdim 1 yıldır bi sıkıntı yok.
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2013 Saat 17:48 |
Bu bana en basından dedigim gibi biraz kuyruk acısı, biraz rakip kafası gibi geldi beyler. Bilmiyorum, arkadası ve bayiyi tanımıyorum ama en basından bu yana yanlıs ithamlarda bulundu. Dogru düzgün de anlatmadı.
|
 |
samet206
4. Vites
|
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2013 Saat 15:59 |
Bende merak ettım gerçekten konuyu belki düzgün bır şekılde konu yansıtılsa yardımcı olunabılır bır şekılde tepkısını koyar ınsanlar ama böyle ne olduğu belırsız konular açıp sırf fırma karalamak ıçın uye olup bu şekılde saldırı yapılmasının gerçekten kımseye bır faydası yok konu net olarak yansıtılması gerekıyor kı ınsanlar haklıyı haksızı gorsun bu şekılde olduğu surece foruma zarar vermek ve ınsanların kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor ...
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000 Asaleti Renginde Saklı...
|
 |
moschino
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2013 Saat 14:25 |
Bende bunlardan vites topuzu almıştım ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ama ne aldı ne oldu çok merak içerisinde kaldım.
|
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan
|
 |
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ
|
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2013 Saat 13:30 |
öyle bir yer var Ben yandım siz yanmayın diyip gitti galiba...
Eskişehirlilere duyurulur 
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
 |
ahmed206
3. Vites
|
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2013 Saat 01:04 |
Hocam, bi sakin ol, tekrar tane tane anlat ne oldu. Parçaları birleştirmek zor oluyor.
|
|
 |
Raskaa
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2013 Saat 21:01 |
Peugeot müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulunmalısınız, müşteri memnuniyeti adına ellerinden geleni yapacaklardır.
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2013 Saat 20:53 |
Arkadas bana bu mesajı atmıs. Amacım sizi de aydınlatmak beyler zaten konunun pek özeli yok. Buyrun; YANLIŞI O YAPTI ARABAM BOZUK PARA VERİP ALDIM ENGELLİYİM BEEN MAAŞŞIMIN 3 TE 1 İNİ ONA VERDİM VE DİYORKİ ARABANI ÇEKİCİ İLE SERVİSE GÖTÜR 200 TL İSTEDİLER HER SAAT İÇİN 20 LİRA GİBİ Bİ RAKAM ADAM PARÇAM BOZUK DEĞİL DEMİYOR AMA KAREŞİM....
|
 |
ufuk91
2. Vites
30 - Ocak - 1991
|
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2013 Saat 20:03 |
Şimdi tarafsızca bakmaya çalıştığımda arkadaş karalama için değil de hani böyle biyer var ben yandım siz yanmayın diye uyarı amaçlı, iyi niyetli de yapmış olabilir bunu, yani öyle olduğunu düşünüyorum. Üslupta biraz sıkıntı var evet ama artık ne kadar büyük bi dolandırma olayı olmuşsa demek sinirli arkadaş. Yine de dediğim gibi iyi niyetinden yapıyosa çok da kızmamak lazım. Şöyle de bişey var gerçi kaç senedir buradayım sağolsun modların hepsi de gayet anlayışlı güzel insanlar, duyukzede arkadaş sinirini yanlış yere akıtmış biraz
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
 |
errör
3. Vites
|
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2013 Saat 18:20 |
adında hayır yok duyuk ney lan :D
şaka bir yana geçmişolsun 1 kuruş dahi olsa hakkınızı arayın ama bilinçli olarak arayın bodoz herzaman işe yaramıyor...
|
307 xsi 2.0 petrol
|
 |
Serkan
5. Vites
|
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2013 Saat 14:08 |
Duyuk otonun bizimle hiç bir alakası yok, arkadaş derdini de anlatmıyor, sırf şikayet için siteye üye olmuş ona da sözüm yok ama, önce sen kimsin, kendini tanıt, sonra ne aldın? Nasıl dolandırıldın?Paranı verdin ürünü mü alamadın? Ürünü aldın sahte mi çıktı?
Biz kendini tanıtmadan normal konular açılmasına bile karşıyız arkadaş direk firma kurum karalama konusu açıyor.
Kapattığım diğer mesajları
duyukzede Yazdı:
tek araba firmam var dedim değiştirmedim ama pişmaanım eskişehirde duyuk oto varya bosch car ile ortaak dolandırdılar böyle bulşdum sizi tanıştığımıza memnun oldum kardeşler....
|
Bizde sizi tanısak bizde memnun olsak...
duyukzede Yazdı:
ESKİŞEHİR DUYUK otomativ bosch car ile otak dolandırıyor sakın parça almayın çünkü berbat firma gidin 50 lira aşağı diye almayın 2 kalite getiriyor satıyor bozuluyor 2 ciyi satıp sokup geçiyor bosch ve duyuk oto eskişehir ve http://www.***.com/ alışveriş yapmayın engelliyi bile dolandırıyorlar bunlara paranızı KAPTIRMAYIN.... para kolay kazanılmıyor......
|
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2013 Saat 13:50 |
Serkan Yazdı:
Öncelikle kendinizi tanıtınız, daha sonra problemin ne olduğunu açık şekilde anlatınız, aksi halde konu tekrar silinecek bilginiz olsun... Sorun duyuk otoyu karalamanız değil forum kurallarına uymadan konu açmanız. |
DUYUK otoymuş  Bir an ben miyim dedim? Ne ara girdim de problem yaşatmışım dedim bir an.. Bu arada DUYUKOTO ile bizim ne alakamız var abi?
Yahu arkadaş bir an girmesek sitemize dünya değişiyor sanki.. Bir rahat durun 
|
 |
Serkan
5. Vites
|
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2013 Saat 08:14 |
Öncelikle kendinizi tanıtınız, daha sonra problemin ne olduğunu açık şekilde anlatınız, aksi halde konu tekrar silinecek bilginiz olsun... Sorun duyuk otoyu karalamanız değil forum kurallarına uymadan konu açmanız.
Düzenleyen Serkan - 09 Kasım 2013 Saat 08:16
|
 |