![]() |
|
ALLAH RIZASI İÇİN SORUNUMA CEVAP BULALIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fth306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Konum: Bosna-Hersek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2013 Saat 17:57 |
bu arada bilgisayar farklılık gösteriyor mu diye sormuşsun hocam, evet gösteriyor e36 320 bir yerde soktuk diagnostike hiç bir sorun çıkmadı başka bir yere götürdük 3. silindir ateşleme arızsası çıktık ilgili bobini değiştirdik araba yağ gibi gitmeye başladı. sen yetkili servisten şaşma böyle konularda belki biraz pahalı olur ama usta usta gezerken yaktığın benin harcadığın zaman ve onların çözümlerine vericeğin parayı toplarsan belki yetkili servisi bile geçer.
|
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş müşürü değiş
|
|
![]() |
|
balkopugu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkopugu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginç bi çözüm işe yarıyabilir
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
arkadaşlar benim aracım dizel fakat benzinlidede bazı aynı görevi gören parçalar mevcut mesela hava debimetresi bende bi zaman hava debimetresi sorun çıkardı arkadaşın sorunu gibi 2000 deviri geçmedi hatta dahada aşşağı devirlerdeydi bende fişini çekip denedim arabanın devri düzeldi fakat hava akışını ölçemediği için bazı duman attı bazı farklı aptallaştı motor falan bu şekilde parça gelne kadar b 1 gün bindim ve akışmetreyi yeniledim fişini taktım herşey normale dönmişti eğer hava debimetresinin fişini çekipte bi denerseniz belki sorunun onda olup olmadığını anlarsınız ama hemen değiştirmeyin ilk evele balata spreyi ile temizleyin içinde iğne kadar 2 diyot bulunmakta kopmuşmu kopmamışmı bi kontrol edin eğer gerçekten arızalı ise değiştirrirsiniz veya çevrenizde üzerinden söküp deniyeceğiniz aynı araç varsa öyle denemektede fayda var
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Benim aklıma lambda sensörü geldi. Bu sensör katalitik konvertör içinde bulunuyor , arızalandığında araç belli bir deviri geçmiyor diye biliyorum. Yakılacak hava - yakıt oranını bu sensör belirliyor sanırım. Hatalı karışımdan bu sorunu çıkarabilir
|
|
![]() |
|
erenakkuzulu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenakkuzulu
arkadaşlar benzin pompası değişti kat iptali yapıldı araç sorunu halen düzelmedi artık ahva sıcakkende yapıyor soğuklukla alakası yok sorun ısı müşüründen olabilir mi
|
|
![]() |
|
erenakkuzulu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenakkuzulu
Isı müşürünü değiştittirip bide onu deneyeceğiz bide bi usta 100 km hiç gaza almadan benzinde binin dedi onu deneyeceğiz...
|
|
![]() |
|
webbee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
ayrıca arabayı spğuk motorda bilgisayara bağlat stop ettiğinde orda bakılsın hataya muhtemelen konvetörde
|
|
3008 PREMİUM PACK FULL
|
|
![]() |
|
webbee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
sizin sorun sanırım katalitik konvertör üzerinde bir sensör yada minşür olacak ordan yapabilir benzer bir sorunla karşılaşmıştım ayrıca resetlenen arıza varmı yada hiç arıza verdi mi??
|
|
3008 PREMİUM PACK FULL
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
baskı balata ne zaman değişti araçta acaba?
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenakkuzulu
Aracı bugün turmağa götürdük bilgisayara bağladılar ama arıza çıkmadı... Tüpü iptal edip tekrar bakcaz dediler. Aracı bırakmadık geri aldık
|
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
hararetle ilgili olan değil diğer ısı müşürü.kendin bile değiştirebilirsin basit bişey söküp aynısını alman gerekicek parçacıdan soketli bişey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenakkuzulu
işten dolayı götüremedim yarın götürcem
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Ne yaptın kardeş gittin mi Turmak a bugün
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenakkuzulu
Boştada geçmiyor giderkende geçmiyor sadece sorunu sabahları ilk çalıştırmada 15 dk kadar yapıyor daha sonra araç tamamen normale dönüyor.ankara muğla arası 650 km yolda hiçbi sıkıntı çıkarmadı. Sorunumuz sadece sabahları...
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Alternatör arızalı desem düz yolda rolantide zorla gider motor bütün arıza lambalarını yakar motor titreyerek çalışır boşta devir 2000 deviri geçiyormu geçiyorsa giderken de 10-15 km geçmiyorsa debriyaj plakası bitmiş olabilir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenakkuzulu
Ustayı aradım şimdi 2 tane ısı müşürü var dedi biri hararetle ilgiliymiş hangisi değişcek
|
|
![]() |
|
aynı sorunu ysadım
|
|
![]() |
|
antifirizide eksik etme
|
|
![]() |
|
ısı müşürünü değiştir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |