![]() |
|
Yaz Bakalım Cezaları Yaz Bakalım .. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2013 Saat 15:44 |
paylaşım için teşekkürler süpermiş .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Torrente düşer yakında :)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Dizi değil bu dün söylediğim film abi bu Şevkat Yerimdar filmin ismi sinemada şuanda kalkmadan gitmek istiyorum ama yanıma kimseyi bulamıyorum :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
İlk bölümde yayınlanmamış sanırım.
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Çok komik ama aynı zamanda garibana yüklenildiği çok doğru. Maltepe münübüs yolunda park etmek kesinlikle yasaktır. Q7 park etmişti benimde çok acil işim vardı dedim Q7 nin önüne parkediyim. 5 dakka sonra işimi bitirip geldiğimde benim 97 model tüplü poloyu çekmişlerdi Q7 duruyordu. Hayatımda iletmediğim kadar iyi dileklerimi aracımı çeken arkadaşlara iletmiştim.
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Şimdi araştırdım oldu teşekkürler diye bir dizi başlatılmış şhow tv de geçen oradan sanırım bu video , ancak dizi ilk bölümde yayından kaldırılmış ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Tam bi bilgim yok abi ama youtubede bu isimler girince birçoğunda fragman yazıyor muhtemelen film
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
Film mi bu?
|
|
![]() |
|
Ne Güldüm Yaa :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |