![]() |
|
27 ekim=g.antep plakası buluşması :D:D |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2013 Saat 15:10 |
||
İnşallah Onur kardeşim , Hayırlı olsun bu arada:)
|
|||
![]() |
|||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hayırlı ugurlu olur inş. onur düğününe mutlaka gelirim
ancak pazar günü yetişebilrisem gelirim cuma -c.tesi muğladayım eger yetişebilrisem yine kısada olsa gelirim buluşmaya.
|
|||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Bende gelmek isterdim ama bursa'ya söz verdik. daha arada ankara sözüm var, Ayrıca 16aralıkta Müdürün Nişanı var :( yoksa düğününde olmaya çalışırdım.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
İşte gönlü zengin İnsan Onur.
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Vallahi olur billahi olur
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hacım şöyle 2 ay felan öncesinden ayarlarsanız ucuza uçak bileti alıp birçok kişinin gelebileceğini düşünüyorum. Şehri gezip yemeklerini tatmak çok güzel olurdu.
![]() |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
İsteyipte gelemeyenlerdeniz :(
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Ben gelmek istiyorum, ama gelemiyorum malesef :)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |