![]() |
|
Göktürk Göleti Buluşması Resimleri 29.09.2013 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | ||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2013 Saat 11:25 |
|||
valla resimler çok, arada paylaşılmış olanlar var, benim ayıklamayada yüklemeyede şu sıralar vaktim yok. ama en yakın zamanda güncelleyeceğim.
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
aynen^^
|
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
abi bu geri kalan resimler nerde eklenemeyen resimlerimiz :)
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
![]() |
||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||
Abi napiyim felaket yogduk ancak firsatim oldu
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
abi ayıp sana yaa bu resim atılmazmı en güzeli en sonda :)
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
![]() |
||||
|||
Tam 897 mblik resimler mevcut. Recep gonndermisti bana ama hiiiic firsatim olmadi bakmaya
![]() |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
En güzeli en sona saklanmiş :)
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
|||
TATATATAAAAAM
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
|||
Evet oyle oldu :) 27.10/Bursa Bulusmasina bekleriz o zaman
![]() |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
|||
Güzel bi ORganizasyon Olmuş Bende Olmayı Çok isterdim
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
Abiler arkadaşlar bayram haftasi yapmayin plssss :))
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
|||
Üstadım, Alperle Paslaşın, ist den arkadaşlarla bi bursa ayarlayın, benide bilgiye ekleyin :) Bende Kocaeliden gelen varmı yoklarım. (ben gelirim Kesin) Güzel bir Muhabbetli, Tanışmalı, Evlerden gelecek erzaklarla Organizasyon Ayarlayalım. Yengeler Börek, Poğaça, Kısır Salata paketleyip gelseler yeter ki Ekmek ve Şofurdatmalık Isırmalı Domates te olur zaten :)) Ha bide Tuz :)) en azından Maddi açıdan Eksileri minimalleştirmiş oluruz :=) sadece Ulaşım tabanlı olur Hatta isterseniz Çiköfte bile yoğururum :D (sağlık ekibi Denetiminde yerseniz) :D :D
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
|||
Eyvallah bizede heryer Peugeotturkey :D
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
En can alıcı resimleri yüklememişsin Burşat :) bu arada inşallah yazlıkta yağmur yoktur :) |
||||
![]() |
||||
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
|||
Arkadaşlar şuan PC başında değilim bende kalan diğer 100 resimide İstanbul'a dönünce atcğım. Gerçektende tadı damakta bırakan bir buluşma oldu "hala grafiticiyiarıyorum :P"
|
||||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
||||
![]() |
||||
|||
bana her yer HZF 11 biliyosun gidelim de gidelim
![]() |
||||
![]() |
||||
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|||
bir daha görüşmek dileğiyle :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Diğer şehirler destekli kalabalık bir Bursa' da olabilir aslında ilkbahar' da, Özledik 500 yıllık ağaçların gölgesinde gözleme yemeyi:)
|
||||
![]() |
||||
|||
Önce bursa ama :D ordan bir etkinlik bekliyoruz :)))
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|||
Güzel organizasyon olmuş tebrikler.
|
||||
''Bay Z''
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |