![]() |
|
206 metal pedal nerden bulabılırım ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2013 Saat 21:40 |
Banka kurlarına bak derim iki hafta önce işbankası 1.95 uyguluyordu. Ben kurneyse +0.2 ile çarpıp hesap yapıyorum. Çinden geliyor ortalama 20günü bulur. Gaz pedalinin montajı sıkıntı çıkardı ben de pedali çözerek yapabildim. Çünkü fren ve debrijayda delik var ve tam oturuyor gaz pedalinde öyle bişi yok.Gaz pedalini 10luk anahtarla yaklaşık 12dk da zor çıkardım çok gıcık bir vidayeri yapmılşlar
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
45 TL falan yapıyor vergı kargo falan bu fiyata dahılse super en fazla bir hafta beklerım gayet guzel urun ve guzel fıyat ben burdan almaya çalışayım ozaman en mantıklısı .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
23 dolar bankanın kuruna göre hesabına yansır ve neyse o dur. Vergi-kargo dahil bütün fiyat bu
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
orjınallık konusunda okadar takıntılı değilim ama orjınal parçanın kalıtesı tartışılmaz yınede orjınal olmasa bıle kalıtelı bır malzeme olduğu surece sıkıntı olmaz benım ıçın sonuçta aracım 1.4 XR :) Rc tipi daha doğrusu yuksek model 206 larda kullanılarn topuzlardan aldım geçen gun metalık ustu orjınal 30 TL çok ta şık oldu sevdımm yakıştı ancak lastık pedallar gozume çok sırıtmaya başladı ve onlarıda elden geçırsem fena olmaz dıye dusunuyorum şımdı bu ebaydakı 23 dolarlık urunu yurt dısından getırcez sonuçta 95 TL yi bulursa bana ordan gelmesı ben dırek burdan alayım .kafamdakı fıyat 70 TL falandı benım daha ucuzunu ıstemıyorum zaten ama bıtane ılan vardı ılk başta onu gordum 190 TL dırek konu açtım çunku hatırlıyorum bı arkadaş satıyordu ıkıncı el uyduramamış kendı aracına forumda satıyodu 60 - 70 TL gibi bir fıyattan ozmana lazım değildi bana başkası almıştı .
|
|
|
![]() |
|
Resmen dejavu oldum. ![]() Aşağıdaki linkteki ürünü 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Temizlemesi dışında bir sıkıntı yaşamadım. Orjinal değil. Orjinaller mat-krom arası bir parlaklığa sahipken bu sanki kesilmiş metal yüzey parlaklığında. Benim istediğimi karşıladı. Daha ucuzu varsa ben de bir takım alırım. |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-manuel-spor-pedal-seti-a-kalite-piyasa-urnu-degildr-117021942/detay
Düzenleyen tigerland - 25 Ağustos 2013 Saat 13:59 |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
daha ucuza bulman zor samet , ürün güzel ama eğer ürünü eline aldığında metal yüzey pürüssüz değilse onu bir polisajcıda işlettir ondan sonra kullan, para falanda istemezler ama ürünün görsel ömrü uzar..
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
307 uymaz dıye dusunuyorum bende zaten paketin fiyatıda 103 TL bu fıyata daha kalıtelı ve aracıma uygun bır set bulurum.Yardımın için teşekkürler spearo ancak bu fiyat benı zaten aşar .
Onun dışında zaten şöyle bır urunde var 206 ya uyumlu olarak . http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-manuel-spor-pedal-seti-a-kalite-piyasa-urnu-degildr-117021942/detay/ |
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
307 nin debriyaj ve fren pedalları 206 nın pedallarından daha geniştir, ayrıca 206 nın gaz pedalı biraz daha eğimlidir kısacası 307 pedal seti 206 ya tam oturmaz, ayrıca bende jsv nin ayak dayaması var birkaç haftada alüminyum matlaştı ve çizikler oluştu adamlar presten çıktığı gibi paketlemişler ne polish ne bişey...
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
aynısının yerli üretimi mevcut, sol ayak dayamada dahil paket seklinde satılıyor, jsv peugeot 307 ayak dayama pedal seti diye aratın bulursunuz, fiyatıda fena degil...
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
anladım teşekkür ederım bıraz araştırayım şu ebaydan alışverışı paypal hesabım var bakalımm bu aradada denk gelırse piyasadan veya forumdan bırısınden değerlendırırım ... |
|
|
![]() |
|
ebay eskisi gibi sorunlu değil 100 euro üstü bir mal almazsanız gümrük derdide yok.
güveniliriliği yüksek bir satıcıdan alabilirsiniz bir iki hafta bekletir ama piyasa malı setlerinde cilası bir iki hafta dayanıyor bunuda düşünmek gerek. ebay için bankanıza sanal kart açtırıyorsunuz sonra birde paypal hesabı alıyorsunuz sonrası iki tık..
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
ebeydan nasıl temin ederım bılmıyorum daha önce alışverış yapmadım piyasadan bulabılırsem daha ıyı olur dıye dusundum ama malesef aksesuarcılarda yok parçacılarda var onlarda çok fıyat çekıyor kalıtelımı kalıtesızmı bellı değil .
|
|
|
![]() |
|
piyasada iki kalitesi mevcut 1 berbat kalite 2 iyi kalite iyi kalite olmayanlar mat alüminyum ve pilastik pabuçlar hemen aşınıyor önerim kaliteli olanlardan ve mümkünse ebaydan temin edin ömürlük kullanın..
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |