![]() |
|
Gaz Pedalının Takılı Kalması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2013 Saat 15:02 |
sorun neymiş peki? önemli olan sebebi
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kötüymüş ya viteste falan hiç olmayacak bir yerde takılı kalsa Allah göstermesin ya iyi orunu halletmeniz büyük sorunlara yol açabilirdi
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
matrix506 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: tytyt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matrix506
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçen sene aracımın gaz pedalı takılı kalmıştı ALLAH tan vites boştaken araç dururken ama çalışıyordu arabam tam o anda gaz pedalı takılı kaldı ibre 7500 devri gördü kontak kapattım sonra tekrar çalıştırdım yine takılı kaldı 4 defada gaz pedalı takılı kalmadı hemen gittim tamirciye 15 tl ye hallettim
çok tehlikeli bir durum.... umarım başınıza böyle bir durum gelmez.... |
|
...fhygf..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |