|
308 HGS Etiketi sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
palekanon
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı palekanon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2013 Saat 22:50 |
sürücü tarafından dikiz aynasının sırt kısmına yapıştırdım. şimdiye kadar bir sorun çıkmadı...
|
|
gogly35
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
??
|
|
308 VTI // 2009
|
|
gogly35
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sonunda iş bankasından hgs sahibi oldum ama yapıştırılacak alanı tam olarak işaretli alanmı arkadaslar???
Düzenleyen gogly35 - 29 Ağustos 2013 Saat 20:26 |
|
308 VTI // 2009
|
|
abdullahcolak
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abdullahcolak
|
bende bu şekilde yapıştırdım geçen gün ama denemedim henüz :) |
|
2004 Peugeot 307 1.6 Technoplus
manuel ege mavi |
|
ilyas
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesinlikle hgs
|
|
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
|
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
hgs
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
gogly35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaslar bende aracıma hgs veya ogs alacağım kararsız kaldım.. tavsiyeniz ne olur ve nereden alsam daha uygun olur??
|
|
shateiel
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler arkadaşlar bu gün ptt açıldığı anda gidip alacağım çok kararsızlıkta kalırsam ptt'den yardım isteyeceğim ondan sonra yolculuk başlıyor teşekkürler yorumlar için :)
|
|
terzuu
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
okumama sorunu bendede vardı. yukarıda belittiğim gibi.
yeni etiket alıp aynanın arkasındaki siyah benekli yere yapıştırdım sorun morun kalmadı hep okuyor.
|
|
bize her yer trabzon
|
|
ersin025
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende hgs etiketini yapıştırdığımdan beri hemen hemen her geçişim kaçak geçiş oluyor ama sonra düzeltip normal ücreti düşüyorlar
|
|
true19
1. Vites 10 - Şubat - 1976 Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
HGS Yİ TARİF EDİLEN ŞEKLİYLE YAPIŞTIRIN. GEÇİŞLERİNİZİ HGS NİN SİTESİNDEN TAKİPEDİN. 15 TL NİN ALTINA DÜŞMEYİN DÜŞERSENİZDE 7 GÜN İÇİNDE PTT MATİKLERDEN HGS NUMARANIZLA YÜKLEYİN. KÖPRÜLER HARİÇ OTO YOLLARA ARA GİRİŞ VE ÇIKIŞ PLAZALARINA DİKKAT EDİN. YANLIŞ YADA FAZLA OLANLAR HAKKINDA EN YAPIN PTT MERKEZİNDEN HGS DÜZELTME FORMU DOLDURUN. VE TAKİP EDİN. HGSNİZ YOK AMA YOLDASINIZ HGS GİŞESİNDEN GEÇİİN KORKMAYIN BEKLEMEYİN AMA 7 GÜN İÇİNDE HEMEN PLAKANIZA HGS ALIN YOKSA 11 KAT CEZA YERSİNİZ.ETİKET HGSNİZİ BİR KEZ YAPIŞTIRIN OLMADI DEYİP SÖKMEYİN ÇALIŞMAZ. 1. SINIF HGS ÜCRETTİ YENİ: ETİKET 35 TL 2. SINIF HGS ÜCRETİ YENİ ETİKET 42,50 TL MOTOSİKLET KULLANANLAR MUTLAKA KART KULLANSIN İSTEYEN VE SIK ARAÇ DEĞİŞTİREN ÜYELERE TAVSİYEM KART KULLANMASIDIR. KARTIN AVANTAJI ARACINIZI SATTINIZ HEMEN PLAKA GÜNCELLEME İLE YENİ HGS ALMADAN KARTLA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ. SORULARINIZ OLURSA CEVAPLARIM. BİRDE ARAÇ SATIŞLARINDA HGSNİZİ İPTALLLLL ETTİRİNNNNN. UYARI.
|
|
Mehmet38
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Memleket tatiliyse yapıştırmayın geçerken elinizle cama tutarsınız.Sürekli kullanım gerekiyor ise de sol üst köşe yada sağ üst köşeye yapıştırmanız engel teşkil etmeyecektir.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar;
ben hgs etiketini broşürde belirtildiği gibi dikiz aynasının 5 cm altına itina ile yapıştırdım. yapıştırmadan önce yapılması gerekenleri harfiyen yaptım. ama 2 hafta önce istanbul otoyolunu kullanmak icap etti. ankara gişelerden girdim. sorun yok. bolu kaynaşlıdan çıkmamla sirenler çaldı. eve geldim bakiyeyi kontrol ettim. hesaptan düşmüş. ama bende hgs yi görmedi. neden anlam veremedim. o kadar da ölçtük biçtik yapıştırdık. kaçak geçiş sirenleri çaldı gişeden geçmemle. ha sorun var mı yok çünkü ertesi gün internetten baktığımda gişeden geçiş saatimi ve kesilen 7,52 tl yi gösteriyordu.
|
|
terzuu
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim 307 aynı sorunu bende yaşadım. arkadaşım yeni etiket alıp siyah noktalı kısma yapıştırdım okumada herhangi bir sıkıntım kalmadı. pug ların yüzde doksanı metalik cam. ayna arkasındaki siyah benekli kısma artalayarak yapıştır. bende senin gibi konturpide kalıp siyah alan dışına aynanın arkasına yapıştırdım 1 kez bile okumadı. yeni etiket alıp siyah benekli ogs ve benzeri için ayrılmış olan benekli ayna arkasındaki yere yapıştırdım okuma süper tavsiye ederim. |
|
bize her yer trabzon
|
|
shateiel
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar 1 saattir arıyorum fakat doğru düzgün bir sonuç bulamadım. Salı günü yola çıkacağız p.tesi günü hgs alacağım fakat bunu nereye yapıştıracağım ptt sayfasında;
Lütfen aracınızın kullanım kılavuzunuzdan kullandığınız modelin metalik ön cama sahip olup olmadığını kontrol ediniz. Bu özellik birçok PEUGEOUT modeli için standarttır. HGS etiketinizi aynanın arkasında renkli olmayan, U şeklindeki alanda temiz bir noktaya konumlandırınız. Daha fazla bilgi için PEUGEOUT bayinize danışınız.Bilgisi yer alıyor renkli olan ve olmayan kısım nedir anlamadım? Camın rengi mi olur arkadaş U şeklindeki kısım sanırım bu siyah (aynanın montajının ve sensörün olduğu kısmı diyor.) fakat siyah kısma gelirse dışardan gözükmez ve etiket okunmayabilir? http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25648&title=atermik-cam-hgs-etiket-yaptrma-yeri-fotolu bu konda ise ufak nokta noka kısmın yanına yapıştırmış arkadaş. İyice kafam karıştı. Bana kesin bir yer söylerseniz hatta resimde gösterirseniz çok çok sevinirim |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |