![]() |
|
Peugeot 206+ için uygun orjinal aksesuarlar,bakın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
isseymiyake ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 02:42 |
||
ürünlerin hepsi sahiplerine ulaştırılmıştır.Güle güle kullanmanız dileğiyle.
Elimde sadece sapasağlam (çıkma orjinal ,az kullanılmış) rot kolları bulunmakta.İhtiyacı olan varsa uygun fiyata verebilirim.
|
|||
![]() |
|||
cemoandcemo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cemoandcemo
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Antenlerden biri tarafimca alinmistir
|
|||
![]() |
|||
isseymiyake ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
||
Anten şuan duruyor, 0 daha hiç kullanılmadı poşetinde duruyor.(içinde iki farklı ucu var sanırım kendinden) Hesap bilgilerimi pm ile yolluyorum,siz de isim soyisim telefon ve açık adres bilgilerinizi bana özel mesajla iletin yarın öğlene kadar kargoya veririm.
Düzenleyen isseymiyake - 12 Haziran 2013 Saat 20:25 |
|||
![]() |
|||
cemoandcemo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cemoandcemo
||
Antene talibim hocam eger duruyorsa
|
|||
![]() |
|||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||
inşallah ordayım bi aksilik çıkmazsa ![]() |
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
Sende sağol topraaam :) akşama geliyorsun değil mi? vallahi bak Aziz'in diline düşersin sonra mazallah
![]() |
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||
teşekkür ederim emrecim saolasın ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
||
Konsol kenarlıklarının tırnaklarında veya başka bir yerinde kırık.çıkık vs. herhangi bir sorun yoktur. perdelerin sadece bir tanesinin köşesinde ufak bir aşınma tarzı şey var onun dışında onlarda da problem yok.
Anten için 10 tl yeterlidir.
Düzenleyen isseymiyake - 12 Haziran 2013 Saat 12:01 |
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ali diagbox için ara birim arıyorum.
arkadasın comfortta cc nefis ve sorunsuz calısıyor ;) ha bu arada aklımdasın güzel kardeşim ;) |
|||
206+ hdi
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Abi sen nerelerdesin yaww. Ben hala senden CC haberi bekliyorum ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||
hayırlı uğurlu olsun
![]() |
|||
![]() |
|||
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
||
konsol cerceveleri ve perde tarafımdan alınmıstır.
konsol cercevelerinin tırnaklarının saglam, perdelerinde klipslerinin eksiksiz oldugunu güvenerek sorgulamadan aldım, dilerim hayal kırıklıgına ugramam ![]() Düzenleyen spearo - 12 Haziran 2013 Saat 10:33 |
|||
206+ hdi
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||
arkadaş aracını sattığı için mümkün olmayabilir ![]() |
|||
![]() |
|||
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
||
perdelerin içten de resimlerini koyman mümkün mü.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
||
Tahminimce yuvaları aynıdır ancak yine de sizi yanıltmak istemem.Ustalar yorum yazarsa netleşebilir.
|
|||
![]() |
|||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
||
anten benim 206 cc ile uyumluysa talibim
|
|||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
||
kısmet diyelim :) Ben de aracın camlarına 2 numara film çektirdikten sonra perdeleri kılıflarına koyup kenara koymuştum :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
||
camlara film çektirmesem perdelerine talip olurdum
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |