![]() |
|
206 hdi aracımı 2001 carizma ile takas düşünüyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2013 Saat 09:13 |
7 sene japon yedek parçacılığı yaptım. Bundan önceki aracım Honda civic'ti. Çokta memnundum. Mıtsubıshılerde sadece şanzıman problemi yaşayabilirsin. Özellikle otomotik vites ise bulaşma derim. Ama manuel vites ise ve gerçekten temiz bir araç ise (biraz zor bulunuyor temizi) uzun süre kullanıp pişman olmassın. Japon araçları güzel ve sağlam araçlardır. Hele birde söz konusu hararet ise, hayatta hararet yaptıramassın :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
mayday06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
japonların parça piyasası berbat bence bulaşma derim.
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar benim 206 hdi sw aracımı 2001 model 1.6 carizma avance ile takas düşünüyorum aracıma 17000 tl istemiştim oda 14500 abs sonrof yol bigisayarı falan var sizce nasıl
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |