|
|
fren balatalar değişti ama cik cik sesi devam edio |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
samet206
4. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: fren balatalar değişti ama cik cik sesi devam edioGönderim Zamanı: 22 Mayıs 2013 Saat 20:49 |
|
Hocam disklerden o benım araçtada var dısklerden dendı bana ben başka şey sanmıştım ama balatalar sağlam şuanda o yuzden ellemedım bıtınce komple yenıletcem .
|
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
sezar206
3. Vites
18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2013 Saat 16:21 |
|
Frene basınca ses kesiliyorsa hakan38 in dediği doğru. Bence bi deneyin.
|
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
hakan38
1. Vites
Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2013 Saat 10:22 |
|
hocam frene basmadan ses yapıyor vede stapze yolda lıkır lıkır ses geliyorsa aynısı yeni başıma geldi. bende balatayı değiştirdim değiştiren akıllı usta balataa yuvasına balatayı takmış kıstıracak klipsleri takmamış fazla akıllı arkadaş. sonra başka birinden çıkma felan iki üç kilips bulup taktırdık klipsli olanlardan ses gelmiyor. klipsiz olan sağdan yine ses geliyor
|
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
EErgul
1. Vites
Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2013 Saat 00:27 |
|
bence sıkıntı değil dışarıdaki insanlar duymuyor ise. en fazla diski ya da balataları eline alırsın ki sanmam.
çok can sıkarsa farklı bir balata markası deniyebilirsiniz. o da önemli bir etken. benim sol diskim çizildi hep zımparalatmadım bile balataları değiştim cır cır cır yapıyor düz giderken ama rahatsız edici değil. türkiyeye geçtiğimde diskleri yenilerim balataları yenilerim tekrar mis gibi olur. dert değil bence.
|
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 Saat 23:39 |
|
Kaliperleri tutan vidaları filan bi kontrol ettitin.Gevşemiş bir şeyler o sesi çıkarıyor olabilir.
|
|
![]() |
|
cocomo
1. Vites
Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 Saat 23:27 |
|
selamlar
aracımın fren balataları bitmeye başlamıştı, frene basınca veya frene dokunmadan araç seyir halindeyken bile kuş sesi gibi cik cik cik sıyırma sesi geliyordu. diskler çizilmesin, balatalar bitiyo diye fren balatalarını değiştimm. fakat aradan bir hafta geçmesine rağmen yeni balatalarla bile o cik cik sesi gelmeye devam ediyor. diskleri zımparalattık balataları değiştik. frene basmadan, normal seyir halinde bile hala cıyıldama sesi geliyor. sizce nelerden kaynaklanır bu durum?? umursamadan cıyıltı ile kullanmaya deam etsem başıma iş alır mıyım??
Düzenleyen cocomo - 22 Mayıs 2013 Saat 00:02 |
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |