|
acemi isi direksiyon kaplama ;) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
cey cey
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2013 Saat 16:36 |
|
daha ne olsun bence çok guzel olmuş konu başlıgıyla alakası çok başarılı
|
||
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
||
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
|
|
||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok güzel olmuş ellerine sağlık, ürünün linki hala duruyorsa iletebilirmisin? bende mavi bakıyım şuan geçirme kılıf var çok kaba duruyor :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
S-N-R
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
siteden baktım kadarıyla seçimlerde cm ebatları var..once kac cm oldugunu ogrenıp sonra bı boy kucuk olanını sıparıs etsem daha ii olur gıbı gelıyo :))
|
||
S-N-R 206
41 R 9126 |
||
mahmutbasaran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
|
|
||
S-N-R
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eline saglık arkadasım super olmus bende yapmayı dusunuyorum...gittigidiyordan baktım fakat anlayamadıgım bısey var..
benım arac 26 xs 1.6 2000 model dıreksıyonu kac cm? ve kac santım deri sipariş etmem gerekio cvplarsan sevınırım....
|
||
S-N-R 206
41 R 9126 |
||
ahed
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gayet başarılı bence
|
||
mahmutbasaran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
|
|
||
mahmutbasaran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
|
|
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Elinize sağlık daha ne olsun gayet güzel olmuş döşemelerinizde harika gözüküyor dışarda yaptırsanız bu uygulamayı 150 TL den aşağıya kaplamıyorlar şişkin geçme dıreksıyon kılıflarından kat kat iyidir :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
|
güle güle kullan güzel olmuş :)
|
||
mahmutbasaran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
|
|
||
mahmutbasaran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
|
|
||
xdesign_206
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
|
|
Bence çok güzel olmuş hocam eline sağlık.
|
||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
||
allppeerr
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
|
|
eline sağlık hocam bayağı el becerisi varmış
|
||
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
eline emeğine sağlık çok güzel olmuş, güle güle kullan kardeşim :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende bunun üstü düz, deliksiz olanından yaptım. Güzel ama direksiyonun göbeğe bağlanan 3 kol var, oraları kötü duruyor. yoksa gayet şık.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
ahmetus
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2013 Konum: evli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaslar aranızda yeniyim internette video izleme sitelerinde var sarmalı direksiyon kılıfı dikimi yazarsanız karsınıza cıkacaktır ben yaptım resimlerini atıcam ben kendim bictim ayarladım airbagide cıkarttım komple kapladım kayseride vicdansızlar 130 tl istiyorlar kazıkcılar
|
||
pejo 206 acaba 38 i cıkarmı : )
|
||
mahmutbasaran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
|
Arkadaslar gorusleriniz icin cok tesekkurler bidahaki sefere daha dikkatli yaparim umarim... sonucta dedigim gibi acemi isi
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |