|
ön ve arka koltuk sökme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
M.Ahmet059
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2018 Saat 16:32 |
ben de isityorum yeni döşeme arabaya güzel bir parça kumaş alıp kendim yapıcam koltuğu söküp aşamaları paylaşırım yapabilrsem :)
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
Dumanly
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar bizzat bugün kendim uğraştım ve arka koltuğu sökmeyi başardım.
Koltuğun iki yaninda metal çubuğun içine girdiği mandalli bir mekanizma var. Tornavida vb.biseyle mandalin içine bastırdığınızda çubuk kendisini atıyor sonrasinda öne doğru çektiğinizde Koltuk kolayca geliyor. Sakın arkadan sökmeye çalışmayın! Buarada sensorler koltugun altinda yer aldığından Herhangi bir zarar vermiyorsunuz.
|
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aynen park ederken filan sıkıntı olmuyo ufak olduğu için ama halen evin kapısından içeri geçiremedim |
|
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende kendime deli diyordum daha delileri de varmış helal olsun :) Akşamlaı arabayı eve çıkarabilsem çıkarırım. Bi de hep eve getirsem bi güel temizlesem diye hayal ederdim ama koltukları sökmeyi hiç düşünmemiştim :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
EErgul
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
airbag varsa hiç mi şansımız yok :)
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ön koltukları bikaç tane tork vidası tutuyor. gördüklerini sök çıkar muhtemelen. arkaların oturma kısmının önünden yukarı doğru kaldır. sonra öne doğru çek tamamdır.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
bjkamil
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kotuklarda airbag yok 2 tane var direksiyonda ve yolcu tarafında.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
bjkamil
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar koltukları söküp evde temizlemek istiyorum. ön ve arka koltukları nasıl sökerim.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |