![]() |
|
bakımı yapılmış araç neden sağa veya sola çeker |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 21:21 |
|
+206
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
+1 |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
|
hocam lastiklerdendirciler grubuna katılıyorum.
benim arabam 2005 model, üstündeki lastikler 2004 model. sağ sol lastikler o kadar pert ki, araba nereye çekeceğini şaşırıyor en son düz gitmeye çalışıyor. genelde rot balansdan yeni çıkmış araç hala çekme yapıyorsa ya jant ya lastiklerde bi sıkıntı vardır. hem bakımları yeni yapıldı diyosun. araç performansı artmıştır belki bakımlardan sonra ve o lastiklerin aslında aracın gücünü karşılayamayacak olduğunu yeni fark ediyor olabilirsin. bakımsızken araç performanssız gidiyosa fark etmemiş olabilirsin... tek uzmanlık alanına yönelik rot balansçı dükkanı açan adam düzgün rot balans yapmadan aracı çıkarmaz. çok çok çok çürük bi işletme olması lazım..
|
||
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bana da lastik gibi geliyor.Bunu en iyi anlamanın yolu ön lastiklerin sağ-sol değiştirin.Aracın çekme yönü sağdan sola geçiyorsa lastiklerdendir.
|
||
![]() |
||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|
lastik havaları eşit olmayabilir.
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence rot ayarını yaptırdığınız yere götürün. muhtemelen lastiklerde sorun vardır.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
jantlarda darbe veya lastıklerde bozukluk olabılır benım araçtada ön jantın bırınde darbe vardı duzelttık sorun kalmadı sağa sola çekme yapmıyodu benım kı gerçi titreme yapıyordu ama çekme yapması tuhaf takrar rot ayarı yaptırın derim.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
|
|
||
106 xr 99 mod.1.4 75 bg gümüş gri
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
benim 306 da da öyleydi, 3 kere rot ayarı yapmamıza rağmen düzelmedi. yetkili servise git benim cihaza uymuyor seni araç dedi, güle sırıta çıktık rotcudan iyi kekledi bizi dedik, 2 gün sonra dayanamadım artık yetkili servise gittim düzeldi. gelde küfür etme :D
yetkili servise git şansını orda dene :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
Lastik havalarını kontrol edin...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
ön takımı tekrar kontrol ettirin..
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Lastiklerden de yapabilir hocam, bazı lastiklerde ufak üretim hataları olabiliyor, bende vardı sıfır lastik hangi tarafa taksam araç o yöne çekiyordu
|
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
vallahi öyle şeyler oluyor ki gelen araçlarda şaşıyoru bazen geçen hafta bir aracın z rotunu ters takmışlardı adama değiştirtmedikleri ön takım parçası kalmamış halbuki sıkıntı rotu ters takmakmış :)
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
rod ayarını yapan demekki becerememiş. tekrardan bi götürün ya da başka ustaya gösterin. bide yoldan kaynaklı bi çekme olabilir. onada dikkat edin. ama direksiyonun yamuk durması bence rod ayarını yapan ustadan kaynaklanıyor..
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
rot ve balans ayarı yapıldı ve hala direksiyon bana yolda giderken yamuk duruyor gibi geliyor sağa doğru ve sağa çekmekte |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |