![]() |
|
sıcak havalarda ilk marş almama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
-ayhan- ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2010 Konum: sivas-şarkışla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2013 Saat 22:04 |
|
fikirleriniz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim |
||
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence cikmaz. En kotu ihtimalle yolda kalirsiniz. Bir yere gidersiniz, donerken mars basarsiniz daha almaz. Yoksa baska parcalara zarar verebilecegini dusunmuyorum. Tabi eger tahmin ettigimiz gibi pompadan ise. Düzenleyen koliva - 04 Mayıs 2013 Saat 19:38 |
||
![]() |
||
-ayhan- ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2010 Konum: sivas-şarkışla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
|
evet siz de öyle tahmin etmiştiniz, peki böyle kullanmaya devam etsem daha büyük bir sıkıntı yaşar mıyım ? |
||
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Benim dusundugumu dusunmus gosterdiginiz ustalar. Ancak kesin olarak benzin pompasindan olmayabilir. |
||
![]() |
||
|
aküyü değiştireli 2 yıl oldu, bugün sanayide 2 ustaya gösterdim ikisi de benzin pompası dedi, bu şekilde kullanmaya devam etsem yarın öbür gün yolda bırakır mı acaba ? |
||
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
||
![]() |
||
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
akü zayıfsa soğuk havalarda olduğu gibi sıcak havalarda da verimden düşmeye başlar aklında bulunsun marş sistemi dışında aküden de olabilir
|
||
2004 Quiksilver
|
||
![]() |
||
|
yarın yine gidicem sanayiye,inşallah çaresini buluruz,ilgine teşekkür ederim...
|
||
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
||
![]() |
||
|
Olabilir tabi. Isterseniz aracinizi bilgisayara baglatin. Belki orada zaten bir hata kaydi mevcuttur. |
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim
yakıt pompasından olsa soğuk havalarda da aynı sıkıntıyı yapmaz mıydı? internette hararet müşürü değiştirip bu sıkıntıdan kurtulanlar olduğunu okudum, sizce mantıklı mı? |
||
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
||
![]() |
||
|
Uzaktan yorum yapmak cok zor ama bana yakit hattiyla ilgili bir problemmis gibi geliyor. Yakit pompasindan olabilir diye dusunuyorum ama tabi iyice kontrol etmek lazim.
|
||
![]() |
||
|
güncel
|
||
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
||
![]() |
||
|
yok mu bu sorunu yaşayan veya nasıl çözebileceğimizi söyleyebilecek biri ??
|
||
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
||
![]() |
||
|
eyvallah kardeşim,
dün akşam da öyle denedim, sadece benzinde kullandım, hatta stop etmeden önce biraz da rölantide bekledim,yaklaşık 2 saat sonra bindiğimde araba çok zor çalıştı |
||
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
tuplu zannedersem aracınız, stop etcegınıze yakın benzıne alın aracınızı bırkac km once.. park ettıkten sonra da benzınde stop edın, sabah bır daha denıyın bakalm ne yapıcak.. |
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
|
herekese iyi günler,
sivasta yaşıyorum, kışın en soğuk günlerinde bile tık diye çalışan arabam baharın gelmesiyle sıcak havalarda ilk marşta çalışmamaya,2 hatta 3 marşta çalışmaya başladı,ilk marşı ne kadar uzun devam ettirirsem ettireyim çalışmıyor ama 2. marşta çoğunlukla tık diye çalışıyor,geçen yaz da aynı sıkıntıyı yapmıştı, ateşlemedendir diye bujileri değiştirdik ama sorun çözülmedi. sıkıntı ne olabilir, bilgi veya tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim... |
||
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |