![]() |
|
hava filtresini kendimiz değiştirebilirmiyiz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2013 Saat 08:54 |
|||
hocam motor 1.6 hdi ama aracın 206 gördüğüm kadarıyla. 307 ve partnerlerde filtrenin olduğu yer daha derinlerde. oraya ulaşana kadar bayağı bir sökme işlemi gerekiyor. ayrıca dikkatimi çekti o hava filtresini çok geç değişmişsiniz. o şekilde araç sizi üzer.
|
||||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||||
![]() |
||||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
100- 150 ero arasi boyasiz lille de sana yakin |
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Gelince yazarim. Bu arada sizin oralarda cikmaci, hurdaci felan yok mu? Bana bir kaput ayarlasan ![]() |
||||
![]() |
||||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|||
ne marka cikacak icinden merak ettim simdi
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Ben de internetten buldum bu fiyati. Ingiltere'den bir yetkili servisten geliyor. |
||||
![]() |
||||
|||
72 euro simdiye kadar yedigim en buyuk kaziklardan ilk 3e girdi
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Sana kaca patladi ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
[/QUOTE] Kutusunun icinden Meca ciksa bile gidip Meca almam. 1. si bulamam, 2 .si orjinal olmaz. [/QUOTE] ben servisten aldim peugeot kutusunda meca cikti peugeot hangisi ucuzsa onu satiyor orjinal diye
Düzenleyen cerci07 - 02 Nisan 2013 Saat 21:36 |
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Kutusunun icinden Meca ciksa bile gidip Meca almam. 1. si bulamam, 2 .si orjinal olmaz. |
||||
![]() |
||||
|||
[/QUOTE] Peugeot ![]() [/QUOTE] meca filter yani cok vermissin
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Peugeot ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Bugun verdim siparisini filtrenin, 42 Euro ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
degildir :) |
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
baha1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
|||
Evet nerdeyse ayni sadece yandan gecen kalun boru yo. I kutunu sag ust kosesinde bir jack girisi var i sorun cikartirmi ne use yarar |
||||
Peugeot Partner 2.0 Hdi 2004
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
benzinli için de aynımıdır? |
||||
![]() |
||||
|||
1.6 da hemen hemen ayni
|
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Ben de yavaş yavaş kendim başladım bakımlarını. Yağını, yağ filtresini, hava filtresini, polen filtresini, bujileri kendim değiştirebiliyorum. Şimdi ise hedefimde yakıt filtresi var :D
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
baha1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
|||
2000 motor hdi nin motoru buna benzemiyor hic
|
||||
Peugeot Partner 2.0 Hdi 2004
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |