![]() |
|
App plaka seçimi,Plakalar Geldi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2013 Saat 16:42 |
|
Evet hocam şeffaf slikonla yaptım,çok hafif zaten plakalar düşeceğini pek sanmıyorum, evde hazır vardı slikon onunla yapıştırdım düşersede sağlık olsun artık.
Eyvallah Ali, cümleten inşallah
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hadi hayırlı olsun Serkan abi. Kazasız belasız ve cezasız kullanırsın inş.
|
||
![]() |
||
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
|
çift taraflı banta güven olmaz düşebilir veya yağmurda ıslanıp yapışkanlığını kaybedebilir. Silikon iyi fikir fakat normal şeffaf silikonlar pek iyi tutmaz siyah silikonlar var onlardan mı yaptın usta
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
hemen niye eziyon bizi sen şimdi :( alışmışız benzinli araca napalım :D
|
||
![]() |
||
|
Sen benim arabaya bile çok yaktırıyon, 5.3 ortalamayla veriyom 6.0 ortalamayla geri getiriyon arabayı :) Benzinli araba gibi 4.000 devir üzerinde gezdiriyon arabayı :)
|
||
![]() |
||
|
Bir egzos kafasına ihtiyacın var sen ne kadarda yok dersen de o kötü duruyor arkadan egzos yeri ama ben biliyorum o konu ne yapacagımı
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
+1
![]() |
||
![]() |
||
|
Ankete oy verdinmi ki şimdi bana şöle böle yapsaydın diyosun.
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
keşke kenarları beyaz isteseydin abi daha güzel olurdu.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
Yapışkanlı değil hocam, çift taraflı bant ve slikon yardımı ile yapıştırdım
|
||
![]() |
||
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
|
Bunların arkası yapışkanlı mı oluyor acaba ?
|
||
![]() |
||
|
Plakalar geldi ve taktım, çok farklı bir hava kattı arabaya bu kadar beğeneceğimi tahmin etmiyordum.
![]() Eski hâli ![]() Yeni hâli ![]() Eski hâli ![]() Yeni hâli ![]() |
||
![]() |
||
|
5 dakika önce geldi yeni plakalar bu sefer düzgün basmışlar :)) 35 HZF 11 plakalı aracın sahibini bulursam hediye edicem onları.
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
benım plakalarım 4 numaranın kenarlıksız hali abi bunlarda güzel olmuş keşkem 34 basalardı :D
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
Eyvallah Salih Hocam, birisi planlasa böyle 1 Nisan şakası olmaz :)) |
||
![]() |
||
|
Evet Gökhan, senin beğendiğin bende çok beğendim inşallah yarın doğrusu da aynı gelir :)
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
benim dediğimi yapmışın en güzeli bende bundan yaptırdım arabaya.
|
||
![]() |
||
|
Aynen öyle Aykut, 1 Nisanda sipariş verince böle oldu, inşallah yarın düzgün hâlde yenileri gelecek, baskısı hoşuma gitti ama, hiçbir polis takmaz bu plakaya
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Yok canim ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |