![]() |
|
07/04/2013 BURSA BULUŞMASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
surup82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2013 Saat 23:53 |
||
inşallah ordayız
![]() |
|||
![]() |
|||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sağolasın abi neden hiçbir zaman denk gelmiyor anlamadım ben ya :( ne güzel vakitte geçerdi yayarın rın yağışlı veriyor havayı .
Düzenleyen Cente - 06 Nisan 2013 Saat 16:11 |
|||
![]() |
|||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
||
ben döneli 1 hafta oldu abi yeniden gidiyorum yoldayım feribotta :D :( git gel yapacağım bu aralar sık sık
![]() Düzenleyen Cente - 06 Nisan 2013 Saat 16:02 |
|||
![]() |
|||
||
keşke bugün olsaydı be abi .. :( iyi eğlenceler
|
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aynen Salih abi güzel olacak inşallah :)
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Ankara buluşması 10 kişi oldu bilginize !!!!!!!
hadi bursa
|
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
güncel
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
||
güncel :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
güncel :)
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
bu aralar pek giremiyorm forma ama pazar günü bna ters bigün bauhausta çalıştm için hafta içleri tatil veriyrlar :(
|
|||
![]() |
|||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
||
aynen abi başka çare yok
|
|||
![]() |
|||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
||
2-3 tane önemli dönüş var onları kaçırmazsam sorunsuz gelirim kaçırırsamda fazladan 10-20km yaparım :)
|
|||
![]() |
|||
||
7 Nisanda yolda kaybolmaz sam oradayım bende :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
hhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
||
Bi aksilik olmazsa seve seve geliriz güzel bi organizasyon olur inşallah.
|
|||
![]() |
|||
||
Google mapsten baktım biraz fikir sahibi oldum gerisinide yolda öğrencem artık :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
||
Tam olarak nerede daha acemi şöförüm (yolları bilme bakımından) İnegöl'den Babasultana kadar sürdüm bugün ondanda ileri hiç geçmedim şuana kadar. Duruma göre bende gelicem.
|
|||
![]() |
|||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
||
BENİM İÇİN UYGUN YALOVA LOLUNDAKİ DİMİ ? |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |