![]() |
|
İntihar Sebebi...Modifiyede Son Nokta :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 17:36 |
|||
:) Aynen
|
||||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Modifiye olayı ınsanın kişiliğini yansıtır kım ne yaparsa kendı zevki ama tabı bazı araçlar var gören bıdaha bakar herkes beğenir :)
|
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||
Abi Sarı kafama yatmadı :) GTI dedim mi aklıma Kırmızı yada siyah geliyor :) ayrıca "aracın motoru sekman ıstıyor benzın samandırasında arıza var bazen benzın gondermıyor arka bagajın ıc halı dosemesı kotu duruyor degısmesı lazım yanı kısacası butun masraflarını yazdım en baba 1500 ıle 2000" 2000 masrafı ile 9a alsam 11 lira ben ötekini nerdeyse bu fiyata alacağım. Beğenmedin mi siyah 206 yı :)
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||
Alınırda işte Lineayı vermek istemiyorum en son ne zaman mazot aldım unuttum 1 ay oldu herhalde :D extreme bakim bi merak ettim şimdi. bu araçlada pazarlığa oturulmaz gibi 16 ya olur ya olmaz 13 falan dese alırdım parasız kalırdım ama alırdım :D
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Valla diğerlerini bilememde ilk 106yı gördüğümde ne düşündüm hakkında bilemezsiniz
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Bir terslik göremedim Kapı haricinde ve Ben bunu sevdim gibi nerdeyse :D Alasım geliyor :D |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|||
Acaip :)
|
||||
![]() |
||||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
||||
![]() |
||||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-iste-gti-farki-1999-118225558/detay
![]() |
||||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
||||
![]() |
||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|||
ZATEN ABARTILMAMIŞ YAKIŞIKLI MODİFİYESİ İLE HİÇBİR ÇEVİRMEYE TAKILMAYACAĞI GARANTİDİR.
|
||||
![]() |
||||
selammedikal3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
|||
Harbi orayı bende anlamadım.
Hem keyfi, hemde ihtiyacım var satıyorum diyor :D
|
||||
![]() |
||||
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
|||
dikkat çekmek isteyen demiş o fileyle tabi dikkat çekersin. istemem arkadaşım o arabayı kullanırken herkesin arabaya acıyarak bakmasını istemeeeeemmmm...
|
||||
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
||||
![]() |
||||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|||
''aracımda 6 bin liralık aksesuar mevcuttur'' demiş. ilanda aracın fiyatı 12,250 demekki aracın boş fiyatı 6,250
![]() ![]() |
||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||||
![]() |
||||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|||
"LÜTFEN SİTEDE BULUNAN MODİFİYESİZ VE BAKIMSIZ AYNI ZAMANDA DA VİZESİZ PEJOLARLA KIYASLAMAYINIZ. FARK ORTADA GÖRÜNTÜ APAÇIK ZATEN..." aynen fark ortada 106 ya acıdım güzelim arabaya bakılmaz hala getirmiş
|
||||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
![]() |
||||
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
|||
Gusam mı :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Sonuçta O bir Pejo. Bizim evladımız. Bizim Aslanımız. Adam Arızalıysa Pejonun Suçu ne. aslanı onun eelinden kurtaracak arkadaşa Sesleniyorum. Allah senden razı olsun.
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|||
Fileye gel
|
||||
''Bay Z''
|
||||
![]() |
||||
theyet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2013 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
|||
bbbööööhhh kusacam
![]() |
||||
![]() |
||||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|||
+4
|
||||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||||
![]() |
||||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|||
+3 :)
|
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |