![]() |
|
Lpg li Aracın Benzin Sarfiyatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslan85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mart 2013 Saat 13:23 |
aracımın lpg markası atiker ve lpg ye geçme ısısı da 30 ama halen benzin dayanmıyor benzin ibresi sürekli düşüyor anlamadım gitti..
|
|
2003 model 307 1.6 tiptronik vites benzin-lpg
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracındaki Lpg kitinin markası ne mesela lovato ise lpg ye geç geçiyor ve bildiğim kadarıyla geçiş süresi ayarlanamıyor. Ama atiker lpg ye çabuk geçiyor. Buna göre de benzin sarfiyatı değişiyor.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
aslan85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normalmidir peki ayda 600 km yol yapmama 60 tl benzin?
|
|
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
havalar soguk uzun sure benzınde kullanıyorsunuz aracı, kısın yakıt sarkıyatı artar, normal.. yazın ıse tadından yenmez
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Selamün Aleyküm Arkadaşlar..aracımın lpg sarfiyatı normal ama benzin sarfiyatının biraz fazla olduğunu düşünüyorum şöyleki.. ben ayda yaklaşık 600 km şehiriçi yapıyorum ve 60 tl benzin bırakıyorum..bugün lpg servisine götürdüm ve lpg ye geçiş ısısının normal olduğunu söylediler..bu benzin sarfiyatının fazla olmasının sebebi nedir acaba?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |