![]() |
|
selenoid ler değişti, yazılım için acil yardımm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2013 Saat 12:34 |
Usta yazılım attım diyor ancak vites kutusundaki kontağı çevirdiğim ilk anda "s" ve "*" işaretleri bir görünüp kayboluyor,bazen bu durum yaşamıyor kontağı çevirince " - " den sonra direk "P" gözüküyor. bu yüzden emin olamadım.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dısarda ozel servısler bence atabılır yazılımi sadece pc ve arayuzu olsa yeter..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar aracımın selenoidleri ve şanzıman yağı değişti, sanayide yaptırdım bu işlemi ancak yazılım atıldı mı atılmadı mı emin değilim , hala vites kutusunda "*" ve "s" işaretleri bir saniyeden az bir süre gözükmekte bazende gözükmemekte, yazılımın atılmasını nerede yaptırabilirim ? peugeot elmas servisine sordum selenoidleri dışardan taktırdığım için atmıyolarmış bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |