|
Peugeot 106 Quick ön tampon sökme(ACİL YARDIM) |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
tanzara
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2013 Saat 17:33 |
|
tmm kardeşim çok sağol
|
||
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Vidali degillerdir. Soyle bir zimbirti ile tutturuluyor genellikle: |
||
tanzara
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam yardımınız için tşk.ler. Ama davlumbazları nasıl çıkarcam herhangi bir vida falan yok. Şimdi çıkardığım zaman tekrar takamam diye korkuyorum.
|
||
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ilk olarak tekerlek davlumbazlarini gevsetmeniz ya da tamameniz gerekiyor. Ondan sonra zaten tampona dogru giren birer vida goreceksiniz, bunlari sokuyorsunuz. Sonra on taraftan aracin altina yatiyorsunuz ve radyatorun uclarina dogru tamponu tutan iki adet daha vida goreceksiniz. Bunlari da soktunuz mu islem tamamdir. Sonra cekip cikarabilirsiniz. Eger sis fariniz var ise cekmeden once kablolarini cikarmayi unutmayiniz. |
||
tanzara
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Okonuyu inceledim ama pek aydınlatmadı beni kardeşim. Yardımlarınızı bekliyorum
|
||
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
||
tanzara
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
K.bakmayın hocam foruma yeni katıldığım için pek kuralları bilmiyorum. Hatta bu ilk forum üyeliğim diyebilirim
|
||
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
üç konu açmışın hangine cavap yazıcağımızı şaşırdık.
şu konuyu inceledinizmi? http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17987&PN=1&title=peugeot-106-far-nasl-sklr |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu muayene ne gıcık bişey arkadaş yaa
|
||
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
||
tanzara
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba arkadaşlar ben 106'mın farlarını değiştirmek istiyorum. Şu an aracımda angell far takılı, ancak angell farlar muayeneden geçmiyormuş. Ben orjinal farlarını takmak istiyorum. Bunun için ön tamponu sökmek gerekiyormuş. Sitemizde bu konuyla ilgili hasimayaz arkadaşımız resimler paylaşmış. Ona da tşk. ediyorum ancak ben resimlerdeki tampon vidalarının yerlerini bulamadım ve pek anlayamadım. Eğer bi arkadaşım yapabilirse ayrıntılı resimlerini koyup ayrıntılı bir şekilde anlatabilir mi. Şimdiden yardım eden herkese tşk. ediyorum
|
||
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |